Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte někdo náhodou, jak demontovat klasickej navíjecí buben s prodlužovacím kabelem? Mám obyč plasťák a jedna strana jde normálně demontovat a ta strana se zásuvkama má čtyři jakoby šrouby, ale hlavy nemaj žádnej zářez, tudíž je nelze rozdělat a jinak to opravdu nejde...
Výrobce to má udělaný tak, aby se tam prostě nedalo dostat.
Já jsem to jednou demontoval tak, že jsem tu plochou hlavu šroubu nahřál pájkou a potom ty šroubky vypáčil pomocí dvou malých šroubováků.
Jestli při tom cívku na prodlužovák zničíš, už záleží pouze na tvojí šikovnosti.
A doufám, že máš aspoň základní znalosti o elektrice, protože špatné zapojení tě může zabít a nebo způsobit požár!
No jo ale přece to musí jít nějak demontovat a musí na to mít nějaký nářadá ne? Já potřebuju vyhodit tu tepelnou pojistku, páč pořádně nefunguje.
Proč by to mělo jít nutně demontovat? Pokud ty, jak píšete šrouby, nemají drážku / otvor na šroubovák, tak jednak je výrobci jasné, že to nemá cenu opravovat, takže nepotřebuje nářadí a jednak je to ochrana proti podobným "expertům", kteří chtějí odpojovat ochrany.
doplněno 17.09.13 22:44:Pokud si nedáte říct, tak jak radil Colombo odpálit plast okolo hlaviček nebo hlavičky šroubů (jestli to nejsou nýtky) odvrtat.
Jo to je možný. Ta slavná ochrana, mě neustále odpojuje od proudu i když na cívce mám napojen spotřebič s minimálním odběrem a výkonem.Kabel mám samozřejmě celý odvinutý a stejnak to blbne. Proto chci tu pojistku vyhodit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.