Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit, čím esteticky obložit stěny bytu hlavně u postelí, abych jednak nezašpinil stěny v pokojích a v kuchyni nad sporákem a hlavně aby se nepoškodila malba - případným vrtáním hmožděněk ( dřevěné lišty) k uchycení slámy, nebo dřevěné desky , nebo případným lepením tapet. A v kuchyni natíral emailem.
Ale není to pravé! Ví někdo lepší způsob, který je šetrnější k přídanému malování!
Děkuji Petr - climb
Pokud myslíte při výmalbě, tak zkuste noviny - vlastně ty ale nejsou estetické! Osobně bych zkusil udělat okolo ,,igelitovou stěnu" Chcete -li to, jak píšete kolem postele, tak to stačí tak 3*2m
Mám na mysli po malbě při normálním bydlení, aby "naznnečistili děti a dospělí malbu ", kdy se opírají o zdi bytu, nebo když se vaří v kuchyni!
Igelitová stěna - to snad nemyslíte vážně?
No, tak to je něco úplně jiného - já myslel, že se ptáte při výmalbě... mám dobré zkušenosti s takovou věcí: na stěnu se přilepí jedna část suchého zipu a na látku se nalepí druhá část suchého zipu - vše se dá i snadno vyprat, protože je to odjímatelné...ve vašem případě bych sháněl něco omyvatelného. Přeji hodně štěastí a krásné bydlení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.