Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ochránit malbu kolem postele?

Od: climb* odpovědí: 7 změna:

Potřebuji poradit, čím esteticky obložit stěny bytu hlavně u postelí, abych jednak nezašpinil stěny v pokojích a v kuchyni nad sporákem a hlavně aby se nepoškodila malba - případným vrtáním hmožděněk ( dřevěné lišty) k uchycení slámy, nebo dřevěné desky , nebo případným lepením tapet. A v kuchyni natíral emailem.

Ale není to pravé! Ví někdo lepší způsob, který je šetrnější k přídanému malování!

Děkuji Petr - climb

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dotaz*
hodnocení

0x

Pokud myslíte při výmalbě, tak zkuste noviny - vlastně ty ale nejsou estetické! Osobně bych zkusil udělat okolo ,,igelitovou stěnu" Chcete -li to, jak píšete kolem postele, tak to stačí tak 3*2m

climb*
hodnocení

Mám na mysli po malbě při normálním bydlení, aby "naznnečistili děti a dospělí malbu ", kdy se opírají o zdi bytu, nebo když se vaří v kuchyni!

Igelitová stěna - to snad nemyslíte vážně?

dotaz*

No, tak to je něco úplně jiného - já myslel, že se ptáte při výmalbě... mám dobré zkušenosti s takovou věcí: na stěnu se přilepí jedna část suchého zipu a na látku se nalepí druhá část suchého zipu - vše se dá i snadno vyprat, protože je to odjímatelné...ve vašem případě bych sháněl něco omyvatelného. Přeji hodně štěastí a krásné bydlení.

climb*
hodnocení

Moc děkuji za dobrý nápad, zkusím to.

jabraka*
hodnocení

0x

Za sporák se osvědčila skleněná obkladová deska.Ale pouze za elektrickou varnou desku,.

JABRAKA

mobilgen*
hodnocení

0x

já bych doporučil upravit konstrukci postele obdobně jako je tady

shop.plotove-studio.cz/...

elegantní, účinné a věčné :)

expe28*
hodnocení

0x

Zkuste od firmy Dulux barvu High gloss je v 12000 odstínech a je odolná vůči chemické záteži atd.Mám ji v kuchyni a pohoda.Je to na www.aaa-autolaky.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]