Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepení fasádního polystyrenu

Od: kosir® odpovědí: 7 změna:

Má někdo zkušenost s lepením poystyrenu na fasádu pomocí pěny? Jsou též nutné hmoždinky? Jak to vychází cenově s porovnáním lepení klasickým lepidlem? Kolik desek (0,5x1 m) se nalepí s jednou náplní (kartuší)?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
no udělal jsem cca 6m2 z tuby,jinak jsem kotvil je to sychr,podklad musí byt čistý a suchý,výhoda je ta ze netahate kýbl a po 2 hodinách jsem to mohl kotvit,drží to lépe jak na klasik lepidlo na fasádu, akorát to chce cvik,používal jsem Titana. a od soudalu ,obě bez problémů

hodnocení

0x

kosir,

Má někdo zkušenost s lepením poystyrenu na fasádu pomocí pěny******ano, mám,

Jsou též nutné hmoždinky?***** počet a druh hmoždinek vždy stanoví projektová dokumentace. Osobně do 8 metrů nekotvím, jen přidám trošku více pěny.

Jak to vychází cenově s porovnáním lepení klasickým lepidlem?***** 1:1 (+/)

Kolik desek (0,5x1 m) se nalepí s jednou náplní (kartuší)? ***** jak která pěna, dle podkladu, dle znalostí zhotovitele 5-6 metrů

doplněno 16.09.13 20:37:

lepící pěna třeba Tytan 753

pfpetr*

nenapsal bych to líp jsi fakt dobrej . Dodám pouze že je nutné použít tytan pěnu .

stanislavklima

Dobrý den pane Milane budu zateplovat přístavbu RD výška 5 m, omítka břizolit pevná nikde nic neodpadává. Polystyren 10 cm - lepení na lepící pěnu tytan. Dotaz, opravdu není potřeba dávat hmoždinky, všude je doporučují a mám obavy abych něco nezanedbal. Děkuji

martina4*
hodnocení

0x

Lepim penou Tytan 753 sokl a drzi jak h...o. Jednu desku jsem nalepil krive a po pul hodine nesla odervat. Musel jsem ji rozsekat na kousky)). Martin

tomino*
hodnocení

0x

Zdravim,

dival jsem se na odpovedi a zajimala me ta pena tytan. Jinak se omlouvam ze skacu do otazky dalsi otazkou :)

Dival jsem se na stranky vyrobce a pise, ze se s tim muzou lepit i obklady.

Nema s tim nekdo zkusenost? Udrzi to? Chtel bych lepit obklad za kuchynskou linku.Je to ale velkoformat 30x60 :)

Diky!

tomino, proč by to nešlo? Vždyť se s tím lepí i cihly, beton atd.. Mimo mastného a mokrého lepí na vše. I na sklo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma lepení polystyrenu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]