Nejste přihlášen/a.
Má někdo zkušenost s lepením poystyrenu na fasádu pomocí pěny? Jsou též nutné hmoždinky? Jak to vychází cenově s porovnáním lepení klasickým lepidlem? Kolik desek (0,5x1 m) se nalepí s jednou náplní (kartuší)?
kosir,
Má někdo zkušenost s lepením poystyrenu na fasádu pomocí pěny******ano, mám,
Jsou též nutné hmoždinky?***** počet a druh hmoždinek vždy stanoví projektová dokumentace. Osobně do 8 metrů nekotvím, jen přidám trošku více pěny.
Jak to vychází cenově s porovnáním lepení klasickým lepidlem?***** 1:1 (+/)
Kolik desek (0,5x1 m) se nalepí s jednou náplní (kartuší)? ***** jak která pěna, dle podkladu, dle znalostí zhotovitele 5-6 metrů
doplněno 16.09.13 20:37:lepící pěna třeba Tytan 753
Zdravim,
dival jsem se na odpovedi a zajimala me ta pena tytan. Jinak se omlouvam ze skacu do otazky dalsi otazkou
Dival jsem se na stranky vyrobce a pise, ze se s tim muzou lepit i obklady.
Nema s tim nekdo zkusenost? Udrzi to? Chtel bych lepit obklad za kuchynskou linku.Je to ale velkoformat 30x60
Diky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.