Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měl bych zase po dlouhé době dotaz. Potřeboval bych položit znova parkety(vlýsky). Podlaha je betonová, rovná, a na ní zbytky starého lepidla-asfaltu, který se rozpadl stářím na prach. Měl bych dva dotazy kudy dál.
1. Poraďte prosím co s tím starým asfaltem. Odbrousit? Nebo napenetrovat něčím? Čím?
2. Jak se dnes vůbec vlýsky pokládají? Stále se lepí? Do asfaltu? Nebo jsou nějaká novější-modernější lepidla? Nebo se pokládají volně, stejně jako plovoučka?
Na co si dát pozor? Musím si to udělat sám. Nikdy jsem to nedělal, ani neviděl dělat. A firmy co dělají podlahy, se starými parketami nic mít nechtějí. Asi se jim jen práce, bez dodávky nových parket, nevyplatí. Každá mě jen tlačí do plovoucích podlah, a to nechci. Parkety(vlýsky) budu mít staré seschlé. Už by neměly pracovat. Brusku si půjčím, a lak taky mám.
Dík za rady.
Pokud nechceš použít sundané původní parkety,tak bych doporučil plovoučku z masivu,na příklad tady:
JABRAKA
Pokud jsem správně pochopil, naopak chcete staré parkety položit znovu. Pak by vás mohl zajímat tenhle článek renovace-podlah.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.