Nejste přihlášen/a.
Zdravím, brzy bude pocasi jen na to, abych se po večerech válel u televize. Krom sedačky nemám žádné křeslo k televizi, a tak mě napadlo si něco obyčejného pořídit. Ale v hospodě jsem vyslyšel spoustu názorů na sedací vak, neboli pytel. Prý je to k televizi to nejlepší co může být. Můžete někdo doporučit, popřípadě nějaké zkušenosti?
Je to nízké a měkčí, takže se z toho blbě vstává. Pokud jste dřívějšího data narození, nebo máte nějaké pohybové problémy, tak za nějaký čas to může být těžší a těžší. Není o co se opřít. Vzhledem ale k pořizovací ceně, která není až tak vysoká, tak Vás nebude tolik bolet případné nepoužívání. Děti se na tom jistě vyřádí. Pozor na materiál ze kterého bude vak vyroben, s blížící se zimou, může povrchový materiál odvádět teplo a Vám to nemusí být příjemné, bude to studit. Zvolila bych polstrované křeslo s područkami, třeba dřevěnými, s dostatečně vysokou opěrkou hlavy a hlavně s podnožníkem. Podívejte se na Jech nábytek, křeslo Pluto. lehce se pohupuje a je to velmi příjemné.
Jo, párkrát jsem na tom seděl. Je to sice pohodlné, ale zádům to asi moc prospívat nebude.
doplněno 14.09.13 19:58:Kdysi jsem dceři koupil takové ratanové kulaté křeslo, průměr cca 120 cm. V tom se sedělo taky výborně. Akorád to chtělo velký pokoj :D . Pozdějc se něco podobného prodávalo v Mobelixu, ale už to nebylo ono.
Dobrý den, ten vak jsem nezkoušel, ale já nedám dopustit na křeslo-ušák. To je klasika a jistota, která je prověřená léty. A může být klidně i nějaký starší. Zdravím!
Vy asi budete mnohem mladší, než já, ale mládnout určitě nebudete a páteř si nedá dlouho líbit všechno. Vak, to je sezení snad pro větší děti, když se povalují, mění pozici při učení nebo čtení. Ale není to naprosto vhodné k televizi, kde sedíte několik hodin téměř bez pohnutí. Když jsem před několika léty hledala sezení k televizi, abych se zavděčila své bolavé páteři, našla jsem křesla, ušáky, ktará se dají sklopit a přitom vyjede část křesla pod nohy. Takže se na tomto zařízení polosedí a pololeží. Páteř je po celé délce výhodně uložená, krk s hlavou mají pevnou oporu a nohy jsou zvednuty, člověk je nemusí dávat na stůl nebo podnožku. Jenže, tenkrát jsem je měla všechny krátké, hlava mi nad křeslem klinkala. Dnes už se dostanou koupit v každém nábytku, s dostatečně dlouhou opěrnou částí. Tenkrát jsem to řešila křeslem zvaným klubovka, s nástavcem pro hlavu a taburetem pod nohy.
Vak, po hodině sezení se určitě změní na mučící kus nábytku.
nabytek-ihned.cz/... Toto je něco, co jsem našla během dvou minut. Dá se najít v různých tvarech a s různými potahy.
doplněno 15.09.13 07:23:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.