Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím provrtat panel

Od: alieska odpovědí: 7 změna:

Čím se dá provrtat díra do panelu? Příklepovou vrtačkou jsme díru z pokoje do pokoje vrtali skoro celý den a stejně není dle našich představ. Neexistuje "něco" čím to jde rychleji?

Díky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

jj, pořádná příklepovka- něco jako jsou vrtačky od HILTY, ale to už je darda kupovat, stačilo by v nějaké půjčovně nářadí pokud je někdo okolo vás

hodnocení

1x

Buď příklepovou vrtačku a k tomu vrták do betonu nebo lépe vrtací kladivo. Obé se dá případně zapůjčit v Hobby marketech.

radu*

Resil jsem podobny problem a klasicka priklepovka udelala akorat tak dulek do omitky...Takze ta priklepova vrtacka a vrtak do betonu neni moc pouzitelna. Pomuze opravdu jen to bouraci kladivo (kategorie 2kg) a vtrak systemu SDS plus. Pro par der bych doporucil si to pujcit v pujcovne.

jabraka*
hodnocení

1x

Chce to použít vrtací kladivo,značka příliš nerozhoduje a kvalitní vrták.V mém bytě trvalo vyvrtání díry pr. 16 mm asi 25 sec.Tloušťka panelu 22 cm.Nesmí být v cestě armatura.

JABRAKA

hodnocení

1x

Díra?co to je? vždy je dobr. uvést průměr. Chce to pořádný vrtací kladivo a ne žádnou ruční vrtačku co máte doma.Když mi vrtali 8mm-10mm internet, tak projel 90mm příčkou asi za 10sekund! To jsem tedy čučel. Takže příklepovka Neee. :-P. Když je pořádnej vrták tak alespoň za 100kč, tak to musí bejt. Mj. vrtací kladiva mají i jinou dynamiku vrtání a sílu příklepu, a jde to jak do dřeva.:D. kde hledat? ai někoho kdo dělá na stavbě nebo připojuje internet :-D. Zdravím.

plaky*

obycajnou priklepkou maximalne do tehly,do panela vrtacim kladivom...ja ho mam za 1500sk a do betonu ide jak do masla...

honza123*

já jsem vrtal s příklepovkou do betonu v pohodě. Jenom si musíte dávat bach, aby jste se vyhnul železným výztuhám. Důležitý je výběr vrtáků. Jestli kupujete nějakej z tržnice, tak to se nadřete. Já na vrtákách nešetřím a vrtá mi to do betonu hladce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]