Nejste přihlášen/a.
Zdravím,zvažuji změnu dodavatele elektřiny.V současné době jsem u ČEZ.Poradí někdo dle vašich zkušenosti z vaším dodavatelem,ktera konkurence by byla vhodná?díky moc
Před rokem jsem si na nějakém srovnávacím webu našel elimon jako variantu ne sice úplně nejlevnější, ale i tak dost dobrou (k těm úplně nejlevnějším nabídkám nějak nemám důvěru, bůhvíproč). Přešel jsem k nim i s plynem (pokud máš obojí u stejného dodavatele, je to obvykle výhodnější), a zatím spokojenost. Ale mám v úmyslu to stejně tak za dva roky znovu přehodnotit.
doplněno 13.09.13 14:54:Přechod byl bezproblémový, všechno zařizuje nový dodavatel.
Těžko radit,záleží na Vás co od toho očekávate.Na co používate elktřinu.Nejen světlo, zásuvky, ale třeba i bojler,pila,vodárna atd.
Podmínky poskytovatelů,přístup atd.
Já přešel od ČEZU k RWE (i když není nejlevnějí) jen kvůli přístupu k zákazníkovi.U ČEZU jsem ztratil spoustu nervů!
Zde si to porovnejte ,najděte a pročtite si recenze a uvidíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.