Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna dodavatele elektřiny

Od: kejmilos® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,zvažuji změnu dodavatele elektřiny.V současné době jsem u ČEZ.Poradí někdo dle vašich zkušenosti z vaším dodavatelem,ktera konkurence by byla vhodná?díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x
koukni třeba
sfinance.cz/...

hodnocení

0x
I když se hodně lidí pohoršuje nad praktikama dealerů Centropolu kteří se při prvním kontaktu rádi tváří že patří k čezu nebo k jakési nadřazené kontrolní organizaci.
Musím uznat, že přechod k Centropolu se mi vyplatil.
Slibovali rozdíl v cenách proti ČEZ až 3000 a po ročním vyúčtování se mi skutečně vrátilo 2976.- Včera jsem si pro ně byl na poště.
doplněno 13.09.13 14:21: Kdybych používal plyn na topení možná bych zkusil Energie2 u těch se dá při změně dodavatele obou komodit dosáhnout ještě větší úspory. Ale kolik lidí, tolik názorů takže bude opravdu lepší se podívat na nějaký ten internetový porovnávač

hodnocení

0x

Před rokem jsem si na nějakém srovnávacím webu našel elimon jako variantu ne sice úplně nejlevnější, ale i tak dost dobrou (k těm úplně nejlevnějším nabídkám nějak nemám důvěru, bůhvíproč). Přešel jsem k nim i s plynem (pokud máš obojí u stejného dodavatele, je to obvykle výhodnější), a zatím spokojenost. Ale mám v úmyslu to stejně tak za dva roky znovu přehodnotit.

doplněno 13.09.13 14:54:

Přechod byl bezproblémový, všechno zařizuje nový dodavatel.

pavkazji*
hodnocení

0x

Těžko radit,záleží na Vás co od toho očekávate.Na co používate elktřinu.Nejen světlo, zásuvky, ale třeba i bojler,pila,vodárna atd.

Podmínky poskytovatelů,přístup atd.

Já přešel od ČEZU k RWE (i když není nejlevnějí) jen kvůli přístupu k zákazníkovi.U ČEZU jsem ztratil spoustu nervů!

Zde si to porovnejte ,najděte a pročtite si recenze a uvidíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]