Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,pro nový plynový kotel musíme vyvložkovat komín,ve kterém se objevily různé výstupky,takže se bude muset frézovat.Máte s tímto zkušenosti a jak nákladná je to záležitost?Děkuji,Babunka.
0x
před pár lety jsem si nechal neplánovaně (praskl komín kotle na tuhá paliva) vyfrézovat + vyvložkovat komín o délce cca.8 metrů. frézování 11tis. vyvložkování (materiál,práce,revize) 31tis. bylo to v lednu a neměl jsem čas shánět levnější. hlavně tahle firma měla jediná volno a tak to byla pro mě jediná volba. komín byl zděný na 45 cm. fréza myslím 20cm.
0x
Mam cihlovy komin... na plyn vam staci prumer vlozky 120mm. Opravdu to nekdo zkousel a nevlezl se?
Jinak frezovani vas prakticky prijde na to co vlozkovani. Dalsi moznost je nechat si vyvlozkovat furanflex vlozkou.
Je drazsi nez nerez ale levnejsi nez nerez a frezovani.
Ale jestli mate klasicky cihlovy komin musi se tam 120mm dostat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.