Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,pro nový plynový kotel musíme vyvložkovat komín,ve kterém se objevily různé výstupky,takže se bude muset frézovat.Máte s tímto zkušenosti a jak nákladná je to záležitost?Děkuji,Babunka.
před pár lety jsem si nechal neplánovaně (praskl komín kotle na tuhá paliva) vyfrézovat + vyvložkovat komín o délce cca.8 metrů. frézování 11tis. vyvložkování (materiál,práce,revize) 31tis. bylo to v lednu a neměl jsem čas shánět levnější. hlavně tahle firma měla jediná volno a tak to byla pro mě jediná volba. komín byl zděný na 45 cm. fréza myslím 20cm.
Mam cihlovy komin... na plyn vam staci prumer vlozky 120mm. Opravdu to nekdo zkousel a nevlezl se?
Jinak frezovani vas prakticky prijde na to co vlozkovani. Dalsi moznost je nechat si vyvlozkovat furanflex vlozkou.
Je drazsi nez nerez ale levnejsi nez nerez a frezovani.
Ale jestli mate klasicky cihlovy komin musi se tam 120mm dostat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.