Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepenka vs polystyren

Od: samurraj® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nalepil jsem před realizací betonové podlahy hydroizolační lepenku a jaksi jsem pozapomněl před tím základní desku napenetrovat. Respektive jsem o tom nevěděl, že se to má dělat. Je to velký problém?

A potom by mě zajímalo, jak má vyrovnat nerovnosti, které vznikly přelepováním lepenky přes sebe apod. Jde mi o to až budu dávat teďka polystyren, jestli to nebude problém že to nebude úplně rovné. Podotýkám, že budu mít klasickou betonovou podlahu (žádný anhydrit) a bez podlahového topení.

PS a poslední dotaz, jestli je nutné dávat do betonu ještě kari séť. Díky moc za každou odpověď. V.D.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

neřešte vůbec penetraci, nic se neděje.

nerovnost se řeší dvěma vrstvy EPS, nebo podsypem pískem..

Kari podle zatížení podlahy, není nutná.

doplněno 10.09.13 21:26:

si děláte srandu? Jasně že přesátý...

hodnocení

Děkuju moc za radu, ten písek mě nenapadl. Asi je lepší nějaký jemný že? Aby to nepoškodilo nějak lepenku až to beton zatíží. Díky moc

rnk*

Přesně tak. Jemný. A beton by měl mít 5, raději 6 cm.

hodnocení

JJ je mi to jasné. Já jen, že mám doma hromadu bílého písku, se kterým jsem zahazoval vodovodní potrubí a pak mám takovej jemnej bláťák.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma lepení polystyrenu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]