Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych zjistit cenu za práci pri zdění obvodového zdiva z porobetonu Porfix nebo Ytong tloušťky 37,5cm. Mám stavbu o rozměrech 9x7 m a nabídku na práci od zedníka s pomocníkem. Ta nabídka se mi ale zdá poněkud přestřelená, a tak bych potřeboval zjistit od někoho kdo už stavěl, kolik platil za vyzdění 1m2 nebo m3 obvodového zdiva z Porfix tl 37,5cm. Pouze za práci bez materiálu.díky
Běžně se cena za zdění pohybuje okolo 600 za m3 zdiva, ale je to pro řemeslníka solidní "vejvar".. Pokud máte čas být pořád na staveništi, je asi výhodnější nechat je to dělat v hodinovce. Pokud nemáte čas stát jim za "zadkem", tak se hodinovka nemusí vždycky vyplatit. Jakou máte nabídku?
Já dostal nabídku 400Kč ale za m2 po "slevě" a při platbě na ruku. Jestli správně počítám, tak je to 1600Kč za m3. A to je cena opravdu jen za práci bez materiálu. Takže jestli je 600Kč za m3 pro řemeslníka solidní vejvar, tak ten můj už není řemeslník, ale zloděj . Díky za odpovědi
Já mám čistých 180,- za 1m2 rovné příčky z ytongu do tlouštky 10cm, tlustší zdi jsou na m2 za víc. Na křivou zeď bych musel dát slevu
Ale jde většinou o vyzdívání bytových jader, kde je více rohů a stavebních otvorů, než rovných ploch. Pokud bych sám zdil barák, asi by byla cena jiná, třeba za ten kubík zdiva, nebo hodinovka...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.