Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,koupila jsem si starší myčku na nádobí Bosch,samozřejmě bez návodu a co je horší,není možné zjistit typ myčky,je to už asi omyté.Na ovládacím panelu jsou symboly,které jsem rozluštila až na jeden,který mi stále svítí červeně a nevím proč.Vypadá to jako hřebínek,neumím to lépe popsat.Ptala jsem se v opravně myček i na prodejnách,ale nikdo mi neporadil.Nemá někdo z Vás podobnou myčku doma?První symbol je namalovaný vodovodní kohoutek,který signalizuje přívod vody a potom je ten hřebínek,který mi stále svítí.Byla bych moc ráda,kdyby mi někdo poradil,co to je.Díky.Olina
Ten hřebínek znamená "mytí". Znázorňuje to vlastně jakýsi kartáč. kterým odrbáváme špinavé nádobí. Mám to také na své myčce. A svítí samozřejmě po celou dobu mytí. Pak přijde oplachování, kartáček zhasne a rozsvítí se jiný symbol, značící oplachování...
doplněno 07.09.13 22:05:Pokud je na obrázku ta Vaše myčka, máte tam symbol napouštění, kohoutek, symbol mytí, kartáček a end. konec. V té třetí fázi určitě probíhá oplachování a sušení. Také to může být na konci toho mytí. Ale Vaše myčka funguje normálně, pokud symboly svítí a nádobí je čisté.
Ano,správně uvedeno kartáč,nevím proč jsem si na to nevzpomněla a napsala hřebínek,no nic,hlavně že jste mně uklidnili,že myčka funguje správně...moc všem děkuji.Olina.
doplněno 08.09.13 10:02:Proto asi na mně v té opravně koukali dost vyjeveně a neuměli si představit,co mám na mysli s tím hřebínkem.
Sůl jsem do myčky dala,symbol jsem našla a také symbol na leštidlo jsem našla a nic nesvítí,pouze ten hřebínek nebo jak bych to popsala...
návod tady
není to přímo ona, ta Vaše by měla být BOSCH SGS 63 E 12 EU
Díky moc,dělala jsem si starosti,že něco nefunguje správně...za ten odkaz bych byla strašně moc vděčná,to co jsem našla já,byly samé novější digitální typy...ještě jednou díky!
jestli si na to v týdnu vzpomenu, tak to hodím týpkovi ať mi pro Vás najde v historii Bosch návodů manuál a pošlu Vám ho v PDFku
není to přímo ona, ta Vaše by měla být BOSCH SGS 63 E 12 EU
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.