Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit odpadní jímku

Od: alexis* odpovědí: 2 změna:

Dělám terénní úpravy a dostal jsem se 20cm nad víko odpadní jímky, takže bych ji potřeboval něčím nastavit, abych byl v rovině. Nemám možnost stočit si skruž ze silnějšího plechu, jedině by šla dát kolem jímky palisáda, ale víko by zůstalo stejně zapuštěné. Dá se koupit nebo z něčeho jednoduše vyrobitnějaká taková skruž? Průměr je 62cm. Díky za nápady..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Myslím, že plech není úplně ideální do agresivního prostředí odpadní jímky. Zrovna jsem se vrátil ze servisu u firmy, kde vyrábí různé jímky, bazény atd. Takže si myslím, že by bylo vhodné udělat tu skruž z materiálu, z něhož se vyrábí právě tyto jímky - jde o plast PE, konkrétně roechling-plastics.cz/... Navíc pro tyto firmy něco takového vyrobit je naprostá brnkačka. Nevím odkud jste, já jsem viděl výrobu zde : niveko.cz/...

olinlitomericko
hodnocení

0x

...ze zednického pohledu: pár prkýnek, trocha betonu , napenetrovat -ale líp nastavit plastem nebo nerezovým plechem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]