Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tupé struhadlo u elekrického mlýnku

Od: aliska odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, koupila jsem si elektrický mlýnek, jehož součástí jsou i struhadla na zeleninu. Můj pokus o čalamádu nedopadl příliš úspěšně, zelenina se spíše drtí, struhadlo se ucpává. Myslím si, že problém není v mlýnku, má docela silný výkon - 1500 W, ale v tom, že struhadla, která jsou vyrobena z nerez plechu, jsou tupá.

Poradí mi někdo, jak je nabrousit, případně kde? Děkuji velice za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rnk*
hodnocení

0x

co je to za značku a typ?

aliska

Vitek, VT - 1677, ruský výrobek, cena 2 800,-Kč

rnk*

Já bych ho reklamoval. Jestli to nejde tak zkusit (v Rusku?) sehnat náhradní struhadla. Pokud tedy jsou ztupená provozem a ne tak blbě vyrobená. Jestli ani to není možné tak se pokusit nějak amatérsky je nabrousit.

fribble*
hodnocení

0x

Pokud je koupený tady a je v záruce - reklamovat. Jinak firma má zastoupení v ČR - spotrebice-vitek.cz/... , tak se poptat po náhradních struhadlech.

doplněno 06.09.13 14:23:

spotrebice-vitek.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]