Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přímočará pila do 4000 - Jakou vybrat

Od: dex88 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.

Prosím o radu a pomoc s výběrem přímočaré pily. Jednalo by se o pilu do 4000

Zatím mam vybranou Modrou Bosch GST 90 BE viz. zde

A jako druhý adept je Narex EPL10-5be viz. zde

Ještě bych mohl mit za levny peníz Zelený Bosch PST 1000 PEL ale k té se moc nepřikláním.

Děluji moc za rady. Budu rád za každý příspěvek

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Osobně bych šel do Narexu, dělá se s ní docela dobře :) s Bosh jsem nedělal :)

dex88
hodnocení

Diky za odpověd.

Je pravda že se k narexu taky přikláním nejvíc. Líbý se me. Mam od nich Mafl A vrtacku a maximalni spokojenost Jen aku vrtačka mě dost zklamala takže výměna za metabo a tu si nemužu vynachválit. Vím že né každá věc se vždy nějaké značce povede proto neodsuzuji celou značku a rád bych nějaké názory ostatních :)

Kolega v práci ělá jedině se značkou Bosch a spokojenost takjsem si rekl že jim dám šanci :)

mrmla
hodnocení

0x

Makita 4351FCT

dex88
hodnocení

Vypadá pěkně. Boužel jsem takto tvarovanou přímočarku nikdy nedžel v ruce takže nemužu posoudit jak by se s ní dělalo. Zitra pojedu na provozovnu a omakám si jich co nejvíc. Jen bych měl rád už přeedstavu at si odvezu nějakou domu :)

hodnocení

0x

Z tohodle výběru bych šel asi do Narexu. Jinak v práci mám Dewalt, tam se nevejdeš ale do limitu, doma používám Metabo.

dex88
hodnocení

Dewal už by byl asi zbytečný na to moje žvejkání :) Na metabo jsem se taky už dival jen mě zarazila trochu recenze že jim dost často při práci vypadávají platky z toho jejich rychloupínání tak jsem jej zavrhl.

Tak mě se to tedy ještě nestalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]