Jedna nejmenovaná firma, která mi dělala fasádu, předtím oblepila dřevěné okenní rámy samolepkou (co hůř, použili oboustrannou lepicí pásku, kterou mi předtím ukradli ve sklepě), tedy oblepili to a pak přišli až za 14 dní, to už ale vlivem veder a sluníčka, které se přímo opíralo do oken, se samolepka vpekla do rámu. Věděl by někdo co s tím? (jedná se o zcela nová okna, stály přes 200 000 Kč, budu se s nima soudit, ale co s okny? Zbrousit a přelakovat? - prý už to ale bude vidět...troufl bysi někdo na opravu?)
dík za bezva radu. Samolepky (zatím?) trvají, benzínem už se pokusila výše jmenovaná firma a je to na tom kousku takové matnější, tak jsem to zarazila...
Reagoval jsem na zázračný benzín... Netuším, zda jste již něco vysoudila. Ale asi by bylo nejlepší se obrátit přímo na výrobce oken, který vám jistě poradí a zřejmě vám i za příslušný peníz dodá originální lak, kterým bude nutno přelakovat vnější strany rámů... Jak dopadá jednání s firmou, která problém způsobila? Podělte se s námi. Zdravím strejc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.