Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samolepky na dřevěném rámu okna

Od: zoufalec* odpovědí: 6 změna:
Jedna nejmenovaná firma, která mi dělala fasádu, předtím oblepila dřevěné okenní rámy samolepkou (co hůř, použili oboustrannou lepicí pásku, kterou mi předtím ukradli ve sklepě), tedy oblepili to a pak přišli až za 14 dní, to už ale vlivem veder a sluníčka, které se přímo opíralo do oken, se samolepka vpekla do rámu. Věděl by někdo co s tím? (jedná se o zcela nová okna, stály přes 200 000 Kč, budu se s nima soudit, ale co s okny? Zbrousit a přelakovat? - prý už to ale bude vidět...troufl bysi někdo na opravu?)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

1. firmu jmenovat, aby ostatní byli před jejím počínáním varováni

2. zakázku reklamovat s poukazem na hmatatelné škody způsobené firmou

3. a docela bych se pak zabýval i tou krádeží...

4. zatím bych jen tlačil na odstranění vzniklých nedostatků s varováním realizace předchozích tří bodů

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nezapomeň vše zdokumentovat, vyfotit*stop*
slon*
Benzín dělá divy
...spojení se zápalkami *smich*
zoufalec*
dík za bezva radu*bzum*. Samolepky (zatím?) trvají, benzínem už se pokusila výše jmenovaná firma a je to na tom kousku takové matnější, tak jsem to zarazila..*plac*.
Reagoval jsem na zázračný benzín... Netuším, zda jste již něco vysoudila. Ale asi by bylo nejlepší se obrátit přímo na výrobce oken, který vám jistě poradí a zřejmě vám i za příslušný peníz dodá originální lak, kterým bude nutno přelakovat vnější strany rámů... Jak dopadá jednání s firmou, která problém způsobila? Podělte se s námi. Zdravím
strejc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]