Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit lihovou fixu z dřeveného stolku

Od: evag odpovědí: 2 změna:

Moje malá dcera se smyslem pro umění nám pomalovala lihovou fixou konferenční stolek v obývacím pokoji. Nevím jak ji odstranit.

Poradí mi někdo?

Dík za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Lihovou fixu odstraníte lihem. Snad není stolek opatřen šelakovým lakem, pak by to byl problém...

lidka*
hodnocení

0x

Toto je rada spíš na textil, ale doufám, že by to mohlo fungovat i na stolku. Navíc to doporučuje i strejc. A jinak jsem četla, že pomůže lak na vlasy. A protože nemám vyzkoušené, raději to zkuste nejprve na kousku, kde to není vidět. *cteni*

Fixa
Použijeme teplou vodu, popřípadě ředěný šampón na koberce, nebo 2% biologický prací prostředek.
Pokud se jedná po lihovou fixu, použijeme líh, pak ředěný šampón na koberce. Na konec propereme čistou vodou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]