Dělam v oboru stavebnictví a zámkové dlažby dělame částo,proto zasadně piskujeme po vibrovaní aby písek nepoškrabal dlažbu,ale určitě tady budou i lidi kteří pískujou i před,ale s touto metodou nemam skušenosti..Přeji pěkný večer
Dělám taky ve stavebnictví a je to téměř jedno,dlažba se nepoškrabe (teda pkd se dělá jak má-tj promete se písek a přebytečný odstraní,nezůstane na ploše),ale asi bude lepší po projetí deskou,vibrováním sesedne ještě víc a stejně se bude muset doplnit.
Zasypávám po vibrování, po zásypu a zametení prolévám vodou, písek si sedne a spáry lze hned opravit...
martondra
Zdravim.Nedavno jsem delal zamkovou dlazbu 50m2.Kupoval jsem kremicity pisek.Myslim 7pytlu a padalo to tam jak do zumpy.Takze jsem vzal normalni pisek a sito.Presil jsem pisek a dal tam obyc.Kremicitej pisek jsou vyhozeny penize.Stejnak casem se kremicitej pisek zanese a poroste tam plevel i tak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.