Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamkova dlazba - kdy zapiskovat

Od: ladislavpc odpovědí: 5 změna:
Dobry den .spary zamkove dlazby se sparuji kremicitym piskem pred zvibrovanim nebo az po vibrovani?
Dekujj za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

johhny16*
hodnocení

1x

Dobrý večer,

Dělam v oboru stavebnictví a zámkové dlažby dělame částo,proto zasadně piskujeme po vibrovaní aby písek nepoškrabal dlažbu,ale určitě tady budou i lidi kteří pískujou i před,ale s touto metodou nemam skušenosti..Přeji pěkný večer

hodnocení

1x

Dělám taky ve stavebnictví a je to téměř jedno,dlažba se nepoškrabe (teda pkd se dělá jak má-tj promete se písek a přebytečný odstraní,nezůstane na ploše),ale asi bude lepší po projetí deskou,vibrováním sesedne ještě víc a stejně se bude muset doplnit.

johhny16*

hop®
hodnocení

0x

Zasypávám po vibrování, po zásypu a zametení prolévám vodou, písek si sedne a spáry lze hned opravit...

martondra

Zdravim.Nedavno jsem delal zamkovou dlazbu 50m2.Kupoval jsem kremicity pisek.Myslim 7pytlu a padalo to tam jak do zumpy.Takze jsem vzal normalni pisek a sito.Presil jsem pisek a dal tam obyc.Kremicitej pisek jsou vyhozeny penize.Stejnak casem se kremicitej pisek zanese a poroste tam plevel i tak

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]