Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou lazuru použít na podbití

Od: roman* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,jakou prosím vybrat lazuru na podbití z palubek a hoblované konce trámů?Tesař mi doporučil barvy firmy remers nebo je možné použít nějakou olej. barvu?,vůbec se v tom nevyznám.Dík za každou radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Remmers je v pohodě, toho bych se vůbec nebál. Jen to natři ještě na zemi. Hlavně tedy palubky.

hodnocení

1x

Já mám velice dobré zkušenosti z DELTA HYDROSTOPem.

miracz*

Souhlas, Delta HYDROSTOP je dle mého o neco lepší než Remmers. Výsledek bys viděl jen kdyby na ty desky přímo pršelo, od Delty ta voda přímo odskakuje , protože je trošku "olejová". Nicméně obě tyto barvy jsou ty nej na trhu u nás. Ještě je další plus, že se dobře nanášejí, doporučuji váleček nebo houbu.

hodnocení

0x

já jinou značku už nepoužívám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]