Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Penetrace na stěnu z Ytongů?

Od: 123mirek® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, musí se stěna, která je z Ytongů před nanesením omítky napenetrovat?

doplněno 28.08.13 15:16:

Ve stavebninách mě dali na výběr mezi bílou a šedou štukovou venkovní omítkou. Koupil jsem šedou omítku. Plánuji ji natřít červenou fasádní barvou. Až doma mě začalo vrtat hlavou, jestli jsem neudělal chybu a neměl raději koupit bílý štuk, kvůli tomu, aby ta červená barva neměla moc tmavý podklad. Co vy na to?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

3x

neni treba, vyhozene prachy, na ytong se chyta stuk naprosto skvele

hava*
hodnocení

2x

Asi je to lepší, také záleží jak dlouho je postavená kvůli prachu atd. Já nepenetroval, používal jsem sádrovápenou omítku a drží to parádně.

hodnocení

Díky, já jsem si to myslel.

zepe*
hodnocení

0x

ano je to zbytečnost penetrovat. stačí navhčit vodou treba válačkem kdyby to rychle usychalo

instalater*
hodnocení

0x

Samozřejmě penetrovat . To řekne každý rozumný stavař . Nestojí to zase tolik . Aplikace je rychlá a málo pracná . To samé před fajnovou .

joudic*

simte

doplněno 29.08.13 16:39:

penetrace maximalne na starou drolici se omitku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]