Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme velkou zahradu a chci na ní vysadit stromy, či něco jiného na topení.
Pořídil jsem paulownie, ale to stejně bude trvat řadu let než to naroste.
Na zahradě pořád je obrovský volný prostor a zajímá mne jestli existují třeba nějaké keře nebo třeba obiloviny co by šli nasadit a byli by vhodné na topení.
Topíme v litinových kamnech.
Děkuji za tipy
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Jinak podle toho jak rychle jste sáhl po novém hitu (Pavlovnia) soudím že jdete rád do experimentu. To by vás mohlo zajímat že v současnosti se uvažuje o energetickém využití křídlatky japonské.
Plevel který udělá až tři metry vysoké duté stvoly na podzim uschne. Následně se dosuší, drtí a lisuje do briket. Roste mi to v práci za barákem na bývalé zahradě a vidím jak se to šíleně šíří. Mít lis na brikety, tak mám čím krmit krb.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]