Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Shrnovaci dveře s okýnkama čím je uříznout

Od: zonbik* odpovědí: 12 změna:

Mám dotaz,koupila jsem shrnovací dveře s okýnkama čím je mám uříznout,protože se prodávají delší než jsou futra.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No, asi nějakou pilou. Netuším, jaký máš možnosti, ale asi bych se poohlídnul po nějakým truhlářství, na formátce to bude raz dva. Nějaký pižlání doma maflem, či přímočarkou dopadnou katastrofálně. Bude to strašně oštípaný.

hop®
hodnocení

2x

Pokud máte na mysli ty klasické plasťáky, tak buď rozbruškou s diamantovým kotoučkem nebo v případě nouze plátkem pilky na železo...

... pokud je tedy nechcete řezat v místě těch "okýnek"... :)

zonbik*
hodnocení

Právě,že nic pořádného na to nemám,tak leda tím plátkem na železo díky

hop®

Jo, ale bude to dřina, nemáte třeba souseda s flexou? ;)

Přecejen, tou mašinkou se lépe udrží rovný řez, než s tím plátkem...

doplněno 27.08.13 21:13:

P.S.: odkud jste? ;)

zonbik*
hodnocení

No nemám bohužel,ale pokusím se někoho sehnat asi by to bylo na prd plátkem na železo.nebo na netu najdu hodinovy manžel a uvidíme

hop®

Hlavně tomu "hodinovému manželovi" neříkejte, že chcete (něco) přeříznout, my řemeslníci se toho bojíme a předem utíkáme! ;)

doplněno 27.08.13 21:23:

...tak srry, to mam daleko, kdyby to byla Praha tak neni problem. Ale jiste i u Vas se najde par sikovnych kluku s dobrym vybavenim ;) na tu praci - samozrejme :)

zonbik*
hodnocení

Praha je z ruky no,ale přesto dík. Snad někoh po známých najdu,kdo by to přeříznul.

zonbik*
hodnocení

Jsem z Jablonce

fribble*

Dejte v Seznamu - firmy vyhledat truhlářství jablonec - je jich tam asi 10, Zkuste je obvolat, přeci jen by to profi vypadalo líp.

albatros498022*
hodnocení

0x

Já osobně je přiřezávám flexou a docela se mi to osvědčilo.

jinx*
hodnocení

0x

S tou flexou je to riziko.Je dost mozne ze sa material bude topit pri vysokych otackach.Odporucam sice namahavejsiu ale o to presnejsiu a oku lahodiacu "rucnu pracu"

jabraka*
hodnocení

0x

Běžně je odřežu ruční pilkou - zlodějkou s jemnými zuby.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]