Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám dotaz ohledně starého komínu bydlíme ve starém baráku a na rekonstrukci komínu budu mít až příští rok a nevim zda mužu zatopit ve starém když bych ho vyčistil nahoře nad střechou bych ho omítnul pod střechou je bez poškození omítnutej neni oplechování tak bych provizorně navařil kolem něj lepenku myslíte si že by nemusel být problém? přikládam foto
Pod střechou by měl být omítnutý,zkuste vyčistit a udělat kouřovou zkoušku.Zatopte v dolních dvířkách,něco co čoudí a pak ucpěte nahoře. Pokud je prasklý a bude mezi cihlami prostupovat kouř,není dobré ho provozovat.Lepenku,no nevím,je docela hořlavá.Popřemýšlejte nad jiným materiálem.
děkuju vám za rady tak já tedy udělám co píše @honzmalatny zacpu ho nahoře a zatopím uvidím jestli to bude někde kouřit a pokud by nikde nekouřil tak by mohl aspon jednu zimu vydržet že? já tady měl dva chlapy z jedne firmy u nás a hrůza řekli komín nemužeme vyčistit protože je dole obehnanej sádrošem to musim sundat ale já chtěl jen aby se mi na něj podívla a řekli jestli je ok a chtěli 1400kč a řekli chce to novej nebo rekonstrukci už nikdy více takovou firmu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.