Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc program (grátis) kombinování barev?

Od: york* odpovědí: 6 změna:

Chci vymalovat byt a rád bych si na pc nějak cvičně kombinoval barvy na stěnách - stropech atd, a jak to bude vypadat v reálu. Stačí něco dost primitivního jen o malování bytu a v češtině. Sofistikované pro designéry včetně rozmisťování nábytku jsou na Stahuj.cz - to nechci! Nevíte kde stahnout?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

york*
hodnocení

Mně by stačilo toto: barevnysvet.com/...

ale bohužel to pořád načítá a prostě to nefunguje!

Opravdu to bohuzel nefunguje, chyba neni na Vasem prijmaci. Ten programek co jsem Vam poslal je celkem jednoduchy a muzete si do nej z google stahnout i hotova zarizeni jako sedacka, stul a podobne

joudic*
hodnocení

0x

sketch up, secondlife, turbofloorplan je good na takove kraviny

praivo*
hodnocení

0x

Fotka příslušného místa, grafický editor GIMP a trocha trpělivosti, toť vše co potřebuješ.

doplněno 28.08.13 11:34:

Mám ve zvyku odkazovat na oficiální stránky programů, ale GIMP najdeš i na Stahuj.ct nebo Slunečnici a je v něm čeština.

doplněno 28.08.13 11:36:

*Stahuj.cz

york*
hodnocení

Jo a ještě se naučit anglicky- toť vše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]