Nejste přihlášen/a.
Kdosi mi říkal, že lidi nadšeně první zimu schovají celou trampolínu a příští rok jsou z toho tak otrávení, že trampolínu další zimy již neschovávají vůbec. Jelikož jsme koupili větší trampolínu, taky se mi nechce ji pořád sklízet a sestavovat znovu. Nestačilo by schovat jen "látkové" části a konstrukci nechat napospas větru, dešti a mrazu? Práce máme víc jak dost
Díky za vaše rady a zkušenosti!
Dobrý den, nemám trampolínu, ale uvažoval bych stejně, jako Vy. Konstrukci ponechat a ostatní schovat do prostoru, kde nemrzne a je sucho. Zdravím!
doplněno 27.08.13 15:06:Myslím, že trampolíně je vcelku jedno, zda na ní prší v létě nebo v zimě. Snad jen ten mráz je problém.
Nevím, co přesně máte, ale určitě schování trampolíně víc prospěje než když bude v mokru a mrazu venku. (Sníh natává, je z něj voda, znovu to zmrzne)
Nebyl tam nějaký "návod", jak by to bylo nejlepší? Oni teda přehánějí, aby jim to pak lidi nereklamovali, protože to v zimě nechali venku.
Osobně bych trampolínu venku nenechala, látkové čáasti určitě ne, ale ani ty kovové.
Já naštěstí můžu vzít trampolínu dovnitř. Máme "garáž" - průjezd u baraku, z jedné strany dveře do ulice z druhé do zahrady a vpravo vstup do domu, takže ji dám tam a může se skotačit i v zimě (výška je na dvě patra, takže nehrozí, že hlavou prorazím strop :D) Ale chápu, že asi tuhle možnost nemáte. A třeba do garáže nebo kůlny ji strřit nemůžete? A třeba ji jen částečně rozmontovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.