Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musím trampolínu na zimu schovávat?

Od: mamulinka odpovědí: 5 změna:

Kdosi mi říkal, že lidi nadšeně první zimu schovají celou trampolínu a příští rok jsou z toho tak otrávení, že trampolínu další zimy již neschovávají vůbec. Jelikož jsme koupili větší trampolínu, taky se mi nechce ji pořád sklízet a sestavovat znovu. Nestačilo by schovat jen "látkové" části a konstrukci nechat napospas větru, dešti a mrazu? Práce máme víc jak dost :(

Díky za vaše rady a zkušenosti!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, nemám trampolínu, ale uvažoval bych stejně, jako Vy. Konstrukci ponechat a ostatní schovat do prostoru, kde nemrzne a je sucho. Zdravím!

doplněno 27.08.13 15:06:

Myslím, že trampolíně je vcelku jedno, zda na ní prší v létě nebo v zimě. Snad jen ten mráz je problém.

jabraka*
hodnocení

2x

Na trampolině je řada plastikových dílů a těm nedělá dobře hlavně sluníčko.Pokud to tedy je nutné nechat venku,tak důkladně zakrýt černou folií.

JABRAKA

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Nevím, co přesně máte, ale určitě schování trampolíně víc prospěje než když bude v mokru a mrazu venku. (Sníh natává, je z něj voda, znovu to zmrzne)

Nebyl tam nějaký "návod", jak by to bylo nejlepší? Oni teda přehánějí, aby jim to pak lidi nereklamovali, protože to v zimě nechali venku.

Osobně bych trampolínu venku nenechala, látkové čáasti určitě ne, ale ani ty kovové.

Já naštěstí můžu vzít trampolínu dovnitř. Máme "garáž" - průjezd u baraku, z jedné strany dveře do ulice z druhé do zahrady a vpravo vstup do domu, takže ji dám tam a může se skotačit i v zimě (výška je na dvě patra, takže nehrozí, že hlavou prorazím strop :D) Ale chápu, že asi tuhle možnost nemáte. A třeba do garáže nebo kůlny ji strřit nemůžete? A třeba ji jen částečně rozmontovat?

lidus*
hodnocení

0x

Trampolínu přenášíme do bývalé řízkárny (velká, vysoká místnost) a tam se řádí v zimě. Přenáší ji 6 chlapů. Na dešti a mrazu bych ji nenechala.

vlasatec*
hodnocení

0x

Máme trampolínu bez sítě už asi 6 let, dostali jsme ji použitou z Německa. Nikdy jsme ji na zimu neuklízeli, jen je někdy třeba odklidit sníh. Je ale fakt že jsem j iuž jednou proskočil a musel kupovat novou odskokovou plochu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]