Nejste přihlášen/a.
Dobrýv den, potřebuji v pokoji před položením plovoucí podlahy vyrovnat výškový rozdíl 1,5 cm s vedlejší místností a zároveň mít pod plovoučkou nějakou tepelnou izolaci. Mohu dát stavební igelit, na něj podlahový polystyren nebo hobru a na to plovoučku? Zdi ani podlaha nejsou izolované, ale mokré také nejsou. Bojím se jen, aby mi hobra mezi spodním igelitem a plovoučkou nevlhla, můžu ji použít? Děkuji
Obvodové zdivo mírně vlhké je, je to nepodřezaný starý dům z třicátých let, ale není to nic hrozného, proto jsem izoloval tu podlahu. (Vím že by se mělo zdivo podřezat či jinak izolovat, ale na rovinu na to můžu z finančních důvodů zapomenout.)Mám to tak v ostatních místnostech a pátý rok bez sebemenšího problému, prostě venkovní zdi nejsou zastavěné nábytkem. Tam ale na igelit přišel rovnou jen mirelon a plovoučka, nemusel jsem vyrovnávat 1,5 cm schod. Ale na druhou stranu se hodí, aspoň tam bude v pokoji teplejší podlaha.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.