Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Máte někdo zkušenosti s kuchyní zn. Oresi?Uvažuji o její koupi. Jsou tyto kuchyně kvalitní?. A co značka elektrospotřebičů Ardo? Jste spokojeni? Díky
Vlastníme osm roků tuto značku kuchyně a byla vyměněna všechna dvířka v rámci záruky.Některá i 2x ta v blízkosti pečící troiby.Reklamace však proběhla bez žádných problémů.Stačilo uvést typy dvířek a za měsíc je technik vyměnil.Možná měli nějaké instrukce.Při navštěvě prodejny jsem však viděl,že kvalita této šla určitě nahoru,ale asi bych volil IKEU.
Kuchyň Oresi jsme také zvažovali - nakonec vyhrála IKEA.
Co nám vadilo asi tak nejvíc:
- za návrh zakreslení chtěli vždy nové poplatky
- neměli velký výběr barev pracovní desky
- tloušťka materiálu skřínek (korpusů) byla menší nežli jsme viděli jinde
- dlouhá dodací lhůta (pro někoho standard 4 týdny)
Ke spotřebičům ARDO neporadím - nemáme je.
Blahopřeji všem těm, kteří udělali to šťastné rozhodnutí a vybrali si jinou firmu. ORESI je naprosto tragická společnost.
N E D O P O R U Č U J I !
Jistěže za vámi chodí, protože jste představitel firmy, u které si dotyčný objednal kuchyni. Nikdo netvrdí, že za vady můžete vy osobně, ale kam jinam by se měl kupující obrátit, než tam, kde si výrobek objednal?
Dobrý den, když si tak pročítám vaše zkušenosti s firmou oresi kuchyně, napadá mě jen jedno. Nyní budu mluvit z praxe pač jsem u této firmy několik let pracoval. Tato firma více než pět let klame zákazníky v české republice a to tím že záměrně zákazníkům tvrdí že tyto kuchyně jsou německé výroby a podobně. Jsou to polské kuchyně z firmy stolpyt která mimo jiné je hlavním dodavatelem sítě roller - aspoň tedy byla.
Ale k věci: takto oklamaných lidí je velice mnoho. Sám jsem během té doby vyřizoval nespočet reklamací a to pouze v jednom regionu a jelikož jsem se znal s prodejci z celé republiky vím že to nebylo jen v našem regionu. Nejčastější potíže činili špatne nalisovaná folie dvířkách, oštípané hrana na korpusech atd.
Každý kdo je přesvědčen že mu bylo odepřeno jeho právo, a chce se domoci, necht se ozve na můj email Didoko@centrum.cz a můžem připravit hromadnou žalobu včetně medializace. Určitě by to byla výborná reportáž do bčanského juda. věřím že se mnoho bývalých zaměstnanců kteří ukončili svůj pracovní poměr s touto firmou stejně jako já, se rádo přidá a dosvědčí všechny skutečnosti. Postupy této firmi určitě nejsou standartní a né zcela podle zákona. Přeji hezky den a buďte na pozoru před tím co kupujete a raději zůstaňte verni českým značkám. Poroučím se
Tak já Vám teda fandím a předávám Váš kontakt kamarádce, protože ta si ji koupikla nedávno, já jsem teď v situaci, kdy zvažuju Sykoru, protože už na ty rádoby nábytky nemám neryv..aha tak teď tady koukám, na datum, hm tak to asi už nebude aktuální, že , no nicméně jste dobrý že jste to tu napsal a mě to nakoplo a zítra ženu manžela do sykory
je mi líto, že je náš národ takto pomstychtivý, protože pokud se člověk zamyslí nad těmito řádky rádoby oresisty, tak každý pochopí, že tohoto člověka vyhodili pro neschopnost! A touto cestou se chce pomstít! Je naprosto jasné, že v dnešní době se nábytek vyrábí v továrnách, jinak, by si kuchyň pořídil málokdo, pokud nemá moc peněz na vyhazování. Není to ještě tak dávno, co se jezdilo na nákupy do Polska vypravovanými autobusy z Čech, a každý se chlubil tím, že si nakupuje v Polsku.
Pokud jste inteligentní, tak si snad nejdříve člověk prověří, co vlastně kupuje...nemůžete přeci chtít kvalitu a zaplatit za ní pouze 5kč!
Používejte své hlavičky a takovéto blbce ignorujte. je to chudák , který neví jak by už na svou neschopnost upozornil!
Nezlob se Honzo, ale naučila bych se nejdříve český jazyk a až pak bych ho používala. O slohu nemluvě.
No a po této Tvé reakci už nebudu o Oresi ani uvažovat!
Měj se, Ty Honzo
Se zájmem jsem si přečetla Váš příspěvek, problém odchlipujících se kuchyňských dvířek nás trápí již víc jak třičtvrtě roku. Reklamační protokol s náma nikdo nesepisoval a o vámi uváděných termínech dodání náhradních dvířech se nám může jen zdát. Nechtěl byste přijet do Brna a kvůli dobrému jménu vaší firmy se ujmout reklamací? Mně osobně nevadí, že došlo k nějaké chybné dodávce s pokaženým lepidlem, to se může stát každému, ale ta neochota, nenaplněné sliby, vyslovené lži a zbytečné průtahy vašich kolegů - to mě irituje a nikomu bych to nepřála. Jana
Dobrý den, jsem také zaměstnanec kuchyní ORESI, pokud máte problémy s uplatněním reklamace dvířek v souvislosti s odchlipováním fólie či pilin pod fólií, je povinnost každého studia vyplnit reklamační protokol a zaslat na centrálu do Říčan. Pokud Vám toto prodejna neumožní máte tu k dispozici e-mailovou adresu pro stížnost, na tuto prodejnu a prosím obratťte se na ni neprodleně info@oresi.cz, postarají se o vyřízení, nezapomeňte uvézt kontakt a místo prodeje linky.
Dvířka se mění i pozáručně, narozdíl od jiných výrobců. Dvířka jsou do 4 týdnů na centrále, která je zašle se zbožím na danou prodejnu či její sklad, samozdřejmě se dvířka mění u Vás, ne že by ste si je museli měnit sami, pokud se tak přímo nedomluvíte s prodvačem.
S pozdravem a přáním hezkého dne.
Migel.
HAHA, tak to bych chtěla vidět, jak měníte dvířka pozáručně, kamarádka řeší výměnu dvířek s tím, že si ji nemůže teď dovolit. a proč? protožw musí zaplatit za montáž,dopravu a výměnu, ikdyž je to reklamace, co to je za hova**na? a to je reklamace a ta je zdarma a vy tady plácnete že vyměnéíte i pozáručně.to bych teprve chtěla vidět to tempo, když tady paní píše že čekali rok. no jeden prodavač lepší než druhý. Honza neumí češtinu a migel dělá "osvětu" reklamacím oresi.
Děkuji za Vaše rady, zkusím si vyžádat písemný protokol a vyčkat Vámi doporučenou dobu ohledně vyřízení. Ústní jednání doposud nevedlo nikam. Návštěva pracovníka v bytě se slibem dodání nových dvířek proběhla již 2x, ale tím veškerá aktivita Vašich kolegů skončila.
Když jsem na toto jednání upozorňovala před třičtvrtě rokem na Vámi doporučovaném mailu, tak jsem na svůj mail nedostala žádnou odpověď a nic se nedělo.
Přeji pěkný den a doufám, že se snad dočkám
Jana
Vážený Migeli,
pokud by se jednalo o solidní přístup, nenabídnete zákazníkovi odeslání reklamačního protokolu kamsi na vaši centrálu do Říčan, ani nenabídnete hromadný mail typu info@... (který stejně nikdo nečte, a když ano tak s velkým časovým odstupem), ale ZVEŘEJNÍTE ZÁKAZNICKOU-REKLAMAČNÍ TELEFONICKOU LINKU, včetně JMÉNA PŘÍSLUŠNÉHO ZAMĚSTNANCE který má reklamace na starosti... není to tak?
Vaše reakce mi bohužel potvrzuje, že výše uvedené stížnosti budou asi skutečně oprávněné...
Hezký den, J.
Vážený,
s Oresi nemám nic společného, ale už vidím, jak zaměstnanci každé pobočky řeší jednotlivé reklamace. Takže, aby uměli jednat se zákazníkem, zpracovat návrh, vědět vše o materiálech, variantách atd. Klidně by mohli ještě prodávat noviny nebo něco podobného.Možná, že právě proto, aby byly služby kvalitní, řeší je"centrála". Již několikrát jsem reklamoval nebo dotazoval na mail typu info@... a odpověď jsem obdržel zpravidla nejpozději do 2 dnů.
hezká den, Pavel
To co píšete se mi zdá víc než přehnané.
Návrhy kuchyňských linek jsou ZDARMA!
Dodaní lhůta cca 1 až 2 týdny,protože zboží je na skladech.
Výroba v Polsku opravdu je,ale vyrábí se v Německé moderní továrně,kde se vyrábí i IKEA a kvalita je vysoká,když dáte do poměru cenu.
Chcete luxusní kuchyň? Zajděte si do kuchyní Koryna,Hanák,Sykora ... ale počítejte s tím,že budete muset zaplatit nejméně 2x tolik!
Kdysi skutečně bývalo zvykem, že se návrhy dělaly zdarma, nicméně časem se našla spousta vyčůránků, kteří si přišli nechat udělat návrh, a pak už o nich nikdo neslyšel. Dokud takových případů nebylo mnoho, tak to kuchyňská studia neřešila, ale v současnosti nevím o žádném z nich, kde by nechtěli návrh uhradit formou zálohy, která je následně vrácena při objednávce kuchyně.
dobrý den, přečtě te si, jaké máme zkušenosti my a potom si to opravdu moc dobře rozmyslete. Vše jsme objednávali přímo v jejich centrále a mohu Vám říct,že kdybychom si nenechávali dělat podlahu a dlaždice podle barvy kuchyně, tak už jí tam mají zpátky.
tady máte můj příspěvek asi nemáte moc zkušeností s touto firmou.Sama jsem si tohle zažila nedávno.Objednání a přístup byl v pořádku do té doby, dokud se kuchyn nezačala realizovat. Při objednávání nám oznámili cenu za montáž, která se ve skutečnosti o 100% zvýšila. Po celodenní montáži se zjistilo, že dvířka jsou poškozená, písty nefungují. Jeli jsem to osobně reklamovat.Nic nebylo problém.Po třech nedělích,když se nic nedělo jsem opakovaně žádala o vyřízení.Ozval se mi jejich technik,že vše je v řešení a že se mi ozvou z montážní firmy,kdy to přivezou.Po týdnu se ozvali. Přijeli,namontovali,ale problém se opakoval.Dvířka se neotvírali,škrábance byli zase jiný.Opět jsme zase čekali 14dní.Volala jsem reklamačnímu technikovi ( ten už tam nepracoval).Jeho kolegyně se toho ujmula a začalo se to opět řešit.Nový reklamační technik se s námi spojil a objednal se na prohlídku mezi 16-18h.Přijel v půl sedmý.Do půl desátý sepisoval díly a snažil se nás přesvedčit, že vše je v pořádku.Dohodli jsme se,že druhý den ráno v 8h přijedu do Oresi a skřínky si vyberu sama.Před osmou mi technik volal,že to nestíhá,tak se tam sejdeme v půl devátý. Před půl devátý mi opět volal,že v devět hodin.Na devátou jsem opravdu přijela a technik mi slíbil,že za chvilku to vyřídíme a pojedeme.Odjížděla jsem v půl jedenáctý.Technik přijel v 11h a s montáží skončil v 13h.Odjel a považovali jsme vše již za vyřízené. To,že nasadili písty obráceně,jsem už považovali za vtip a otočili si je sami.Tento týden jsme si sami srovnali linku,protože byla z kopce.Takže na jedné lince jsem strávili 1,5 měsíce reklamací. Určitě si myslíte,že si pán,co tam dělal vymýšlí?Kdyby aspon přiznali chybu...i ty jejich montéři jsou neskutečně nemožní.
Dobrý den,
našla jsem váš příspěvek, kde se zmiňujete, že jste si pořídili kuchyni z Ikea.Chtěla bych ji zde taky koupit, ale váhám ohledně kvality.Doma máme poměrně dost nábytku z Ikea, ale ten který je často užívaný vypádá už dost bídně.Můžete mi prosím napsat jak jste spokojeni s kvalitou?:0))
Díky moc
Pavlína
Není na Vás email, a tak nevím zda to ještě bude pro Vás nebo někoho zajímavé.
IKEA - ano kuchyň jsme si pořídili z IKEA z několika důvodů:
+ časová dostupnost (hned)
+ pro náš vkus vyhovující design a výběr
+ jednoduchá montáž
+ na pohled dobře vypadající skřínky (že by mohly vydržet)
+ dobře vymyšlené dvířka a šuplíky (hodně otvíratelné)
+ rozumná cena
Nevýhody jsou ale taky docela značné:
- za vše další se platí - tj. doprava nebo další montáž
- montáž spotřebičů byl docela problém, protože jsme je brali bohužel také z IKEA, člověk by čekal výhodu ale opak je pravdou, jejich cena taky už není příznivá a parametry (brali jsme myčku, troubu a sporák s digestoř) jsou hodně zoufalé (hlavně hlučnost). Z toho mi plyne dost jasná nekompatibilita těchto výrobků což indukuje nutnost odborníka nebo více času neodborníka.
- jedny dvířka - byť (nebo kvůli tomu) prý ze dřeva byla prasklá s evidentní vadou při výrobě - protože to není hned vidět, čekáme, kde se to zase ukáže ...
- deska - prý odolná - podařilo se ji velice lehce a snadno poškodit ten laminát
Závěr:
Kvalita je odpovídající ceně a době po kterou má vydržet, nám by stačilo 20 let. Zatím to odpovídá. Po roce - kamarádka zatím tu Oresi ještě nemá celou, protože reklamuje ty hrany atd.- soudím, že na šunt lze narazit všude, stejně jako na to dobré.
Měl jsem tu čest několik týdnu chodit do prodejny a zaučovat se, protože jsem měl v Oresi pracovat. Nakonec jsem si to sám rozmyslel, kvůli paní vedoucí, která nebyla schopná se mnou komunikovat. Nicméně, chci jen napsat to, že prodejce tam byl perfektní, jak v kreslení tak i v rozsahu informací měl opravdu veliký přehled. Jenomže toto neovlivní kvalitu kuchyní Oresi. Troufám si říct, že každý druhý zákazník měl na své kuchyni vadu, kterou reklamoval. Ano, vyreklamují vám to, nicméně to trvá a znám i jeden případ, kdy paní každý týden dochází a stežuje si prodejci, že zase něco slíbili a nedodrželi (chudák paní netuší, že nedostala kuchyň novou, ale z expozice). Takže je tam přímá úměra nízká cena-nízká kvalita.
Ze své vlastní zkušenosti radím kuchyň Oresi si nekupujte! Před 3 roky jsme si ji neuváženě pořídili a do teď litujeme. Po dvou letech se začly postupně odlepovat folie na dvířkách viz přiložené foto. Po zdlouhavém jednání se nám podařilo"vyreklamovat"3 ks dvířek (trvalo to 4 měsíce). V průběhu této doby se stejná závada objevila u dalších 3 dvířek. Po upozornění a návštěvě technika, který konstatoval, že byla nejspíš vadná celá dodávka a že všechna dvířka do 3 týdnů vymění, se již celé 3 měsíce nic neděje. Majiteli se nemůžeme dovolat a nikdo nás nekontaktoval. Naše zkušenosti z první reklamace bych nikomu nepřála. Manžel opakovaně navštěvoval prodejnu s tím, že dvířka už tam jsou zaručeně k vyzvednutí nebo, že už jsou na skladě, výmluvy typu zavoláme vám a nic... Cena je možná s jinými dodavateli kuchyní zajímavější, ale ty náklady na reklamace (ztráta času, hovorné a nakonec nic z toho) za to nestojí. Po Rozhodli jsme se, že si necháme dvířka udělat nová od spolehlivého výrobce nábytku. Sice si připlatíme, ale dodávka bude kvalitní, záruka 10 let a hlavně žádné nervy s nespolehlivým prodejcem.
Pokud Vám můžu doporučit,Oresi rozhodně ne! Před rokem jsme jim bohužel také naletěli na sliby a slibované slevy a také na to,že jsme z důvodu rychlého stěhování potřebovali dodání do dvou týdnů,což nám pan Kliment v prodejně ve Zlíně s určitostí slíbil. Realita byla bohužel jiná,slibovaný termín se protáhl o týden,což pro mě se dvěma malými dětmi byl první problém. Pokračovalo to tím,že se měli slíbeno telefonické upřesnění příchodu "odborníků" k namontování,ale s tím se nikdo neobtěžoval. Další problém vznikl,při zjištění dodání jiné plynové vatré desky,než jsme si objednali. Z telefonického hovoru s panem Klimentem jsme se dověděli,že on sice ví,že to není deska,kterou máme objednánu,ale tahle je za stejnou cenu,takže nechápe,proč se zlobíme,nazýváme ho podvodníkem a doužadujeme se "té naší",když tu momentálně nemají na skladě. Ihned při zadávání zakázky jsme pana Klimenta upozorňovali,že linku potřebujeme namontovat do sololitového bytového jádra,z toho důvodu jsme také souhlasili s "odbornou" montáží za 4000,-kč. Pan Kliment nás ujistil,že jejich pracovníci jsou školení odborníci,kteří v tomhle nevidí problém. Musím uznat,že měl pravdu,skutečně v tom problém neviděli,namontovali třímetrovou sestavu horních skříněk asi šesti dvoucentimetrovými šroubečky a dvěma o něco delšími,z čehož jedním se nám provrtali až do nového obložení v koupelně,na kteté jsme mimochodem také několikrát upozorňovali. Další pro mě nejhorší zjištění asi po měsíci užívání bylo,že na nás horní skříňky doslova padají! Pan Kliment už nám bohužel přestal zvedat telefony,takže komunikace vázla. Po nějaké době,po kterou jsme nesměli do kuchyně jsme se přece jen dočkali "odborníků", na které kuchyně při jejím "sundávání" ze zdi doslova spadla,což jeden z nich komentoval slovy: "buďte rádi,že vám to nezabilo děcka"! Linku sundali na zem,odjeli a od té doby jsme je bohudík neviděli a museli jsme si poradit sami. o naší požadované slevě z montáže nemohla být ani řeč,ani po hrozbách žaloby za ohrožení našich životů nezmizel panu Klimentovi ironický úsměv. Na námi požadované české návody ke spotřebičům čekáme už rok,ale to už asi požadujeme asi opravdu velký nadstandard. Poslední komunikace firmy Oresi s námi zněla asi tak,že vlastním namontováním linky nám zaniká náš nárok na reklamaci montáže. Náš nedořešený roční spor s nimi už asi řešení nemá,ale doufám,že se mi podařilo odradit alespoň vás.
Připojuji odkaz na stránky ČT, pořad Černé ovce z 29.5. Reportáž ohledně reklamace kuchyňské linky Oresi, kterou lze přehrát, mluví za vše.
Přístup kuchyňského centra Oresi, není úplně profesionální. Mají hodně špatný program na plánování kuchyní. Dostanete pouze obrázek kuchyně v 3D formátu, bez okótování rozměrů. Obrázek k ničemu. Několikrát jsme pracovníky upozorňovali, že rozměr kuchyně je větší, než prostor v bytě. Prý je tam montážní prostor a vše se tam vejde. Nechali jsme se uchlácholit (asi jako mnoho neznalců v oboru kuchyňských linek. A jak to dopadlo? Samozřejmě se tam horní skříňka nevešla o 4mm. Co s tím? Pracovníci firmy Techwood, která pro Oresi kuchyně montuje musejí mít opravdu radost, ale jsou to profesionálové a problémy zvládli k naší spokojenosti. Mohu je pouze pochválit za ochotu a pomoci a upravit linku tak aby byla funkční. Skříňku upravili, dvířka zařízli a zalištovali. Zkrátka řešili za Oresi jejich liknavost a nenaslouchání zákazníkům. Materiál a provedení kuchyně je v pořádku, ale návrhy nestojí za nic. Toto je můj názor. Firma, která má tolik prodejen a prodává velké množství linek, by měla mít zájem, aby služby v tomto směru byly kvalitní a měla by investovat do softwearu a školení prodejců. Dost si tím kazí pověst a klientům to přidělává nemalé problémy. Kontrolovat, kontrolovat a kontrolovat. Nenechat se uchlácholit prodejcem. To už teď vím také. Je to zkušenost, kterou posílám dál.
Dobrý den,
nevím jak u Vás, ale my když jsme montovali linku, tak se taky nevlezla... a to jen proto, že nikdy žádná stěna není rovná. To nám řekli dělníci, kteří montovali... Ve studiu to samozřejmě nezjistí jak křivou máte doma zeď... neznám nikoho kdo si nechal udělat vestavěný nábytek, aby to měl doma přesně podle stěn... o tom silně pochybuji. Není to narážka na Vás... ale studio a jejich program za to rozhodně nemůže a myslím si že se to nedá považovat za neprofesionální jednání. Zkrátka nikdo a nikde Vám nepostaví absolutně rovnou stěnu. Taky jsem byla naštvaná protože nám spíše chybělo na jedné straně a na druhé ne... a muselo se to zakrýt lištou... ale manžel mě uklidnil... že nikde nemají rovné zdi...
Také jsme si objednali kuchyň Oresi. Prozatím jsem spokojená. Dodání kuchyně bylo v termínu, jaký byl uvedený na smlouvě. S manželem jsme si skříňky smontovali sami (myslím, že by to dokázal každý). Následně jsme zavolali na montážní firmu a minulý týden přijeli dva chlapi, skříňky sestavili do tvaru, jaký jsme chtěli, zavěsili je na zeď, přidělali nám kuchyňskou desku a rampu. Nemůžu říci nic negativního. Tedy zatím. Doufám, že kuchyň vydrží a bude sloužit v pohodě.
Taky jsem s nimi spokojena, my jsme kupovali kuchyni na brněnské pobočce. Kuchyni mám léta a po celou dobu nebylo nutné nic reklamovat a i po letech vypadá kuchyně dobře.
Dobrý den,
moje vlastní zkušenost s kuchyňským studiem Oresi je více než otřesná. Dokud jsme nebyli domluveni na montáži, byl přístup kuchyňského studia velmi příjemný. Montáží to ovšem zkončilo a neustálé problémy s kuchyní začaly. Od 5.11.2007 je kuchyň montována a následně demontována - čili pracovníci přijedou, jednu věc opraví a další během této činnosti zničí.
1. V první den montáže část linky chyběla - nebyl dodán dřez a část korunky
2. Studio zapomnělo objednat zaplacené vyšší 20 cm nožíčky, než které jsou ve standardu = kuchyň stála na špalcích a bylo mi řečeno, že když se tam dá prkno, tak to nebude vidět...
3. Dodaná dvířka jsou buď poškrábaná nebo s bublinami, dýha na poličkách se odlepuje - bod 1. -3. měl za následek sepsání 1. reklamace a nepřevzetí zboží
4. Při poslední montáži nám"umělci"namontovali dorazy tak, že poličky popraskaly a nelze je tedy používat - 2. reklamace"dodaného"zboží.
Pracovník v kuchyňském studiu má k reklamaci velmi zvláštní přístup - jeho kuchyň to není, tak ho to ani trošku neštve. Ve druhé reklamaci jsme je upozornili, že pokud 10. ledna 2007 nebude kuchň v takovém stavu, v jakém má být, tak odstupujeme od smlouvy.
Pokud se mi to podaří, tak přikládám, fotografii kuchyňské linky, která je pána ze studia vhodná k předání zákazníkovi. Nožičky podložené špalky jsou velmi šik - nevadí, že je každý kus jinak velký a linka je nestabilní... Chybí sice dvířka, ale je to kvůli mně, jelikož budou muset namontovat jiné nožičky,když špalky nechci.
Pokud se nudíte a linku nepotřebujete používat, tak si ji u Oresi objednejte.
Dobry den
po precteni nekterych prispevku mam dojem ze nejtrevnejsi bylo prirovnani ORESI ke Skodovce a HANAKA k Mercedesu.S tim nelze nez souhlasit a to v tom smeru ze oboji je kvalitni o vsem Skodovku si ceska rodina muze dovolit koupit a na Mercedes se musite nechat zvolit minimalne poslancem.Pohybuji se jiz 18 let v teto oblasti a s klidnym svedomim Vam muzu rict ze v pomeru cena-kvalita neni lepsi volba nez ORESI.Reklamace maji vsichni vyrobci vcetne uvadenych tzv. znackovych vyrobcu jako je SYKORA,HANAK,KORYNA atd.Moje osobni zkusenost s kuchyni od zakazkoveho truhlare je negativni.Stala mne cca 200.000,-.Mel jsem ji rozpracovanou zhruba 6 mesicu a kdyz se dnes divam na vysledek teto prace a vidim odchliple hrany dvirek ktere vznikly spatne osazenou troubou kde nebyla dodrzena minimalni vule pro odvetrani.Pak jsme si nechal prepocitat moji kuchyn v kuchynskem studiu ORESI a jejich vysledna cena byla ze stejneho materialu 64.000,-.Tak si mili pratele udelejete obrazek sami jestli ORESI kuchyne ano ci ne.Zaverem Vam chci rict ze znammi si poridili kuchyn od ORESI v Sumperku a jejich zkusenost byla velice pozitivni.Za navrh si nic neuctovali(me stal 700,-)dokonce maji na kuchyn 5 let zaruku.Preji Vsem prijemny den
Dovolila bych si podotknout, že na kuchyně Sýkora, či Hanák NIKOMU kdo má víc než 2m linky 100 000 Kč stačit nebude... Hanák je snad nejdražší na trhu, neříkám, že to není kvalitní, ale ta cena...
Při hledání firmy pro naši kuchyň jsem Oresi celkem rychle vyloučila - ani v prodejnách jim nedoléhaly dvířka, nešly plně užívat panty, skříňky byly z tenkých desek a i ty vystavované kousky byly otlučené a oprýskané, takže jsem šla jinam (přes veletrh v Praze). 4m linky až do stropu nás vyšly bez spotřebičů na cca 50 000, ale OPRAVDU se to vyplatilo. Zaměření, zasazení, dodání v termínu, šikovní pracanti...
Kdybych neměla finance, šla bych snad raději do IKEA, tam mají silnější dvířka alespoň ABS hrany a dvířka se dají časem lehce obmněnit... BJ
ále Hanák jistě umí kuchyň za 300tis, ale není to běžná cena. Pokud mi Oresi nabízí kuchyni za 60-80tis, tak mi ji v méně známém českém kuchyňském studiu udělají na míru za 80-100tis a budu happy. Neříkám, že to není o 20-30% dražší, ale každý zváží zda kupuje kuchyni na 5, 10 nebo 20let.
Někomu vyhovuje mít kuchyň každých 5 let jinou, jiný ji chce mít celý život. Takže to nechejme na každém
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.