Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stavba garáže-cena

Od: essi odpovědí: 3 změna:

Ahoj,mám pozemek cca 2x21m2 uprostřed rozestavěných garáží...Vedle už se staví zděné garáže,které prý půjdou do pronájmu nevíte někdo na kolik může vyjít výstavba jedné takové zděné garáže? Přibližně.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirisikora
hodnocení

0x

Dobrý den, či večer, jako stavař Vám to mohu říct přesně s odchylkou max. 5%. Bohužel mám od Vás ale příliš málo informací - potřebuji vědět:

velikost - plánovanou zastavěnou plochu (pravděpodobně půjde o garáž pro 1 auto, ale ta může být 18m2, ale i třeba 22m2 a to dělá v ceně rozdíl celkem dost)

výšku stropu - někdo chce garáž s výším stropem pro uskladnění různých věcí

a teď jde také o to, z jakých materiálu byste si představoval garáž mít - střecha, podhlaha, vrata, okenní otvor?

dále je za potřebí vědět, zda bude elektrifikována a zda počítáte s poplatkem za stavební povolení (pro stavbu garáže do 3 stání to dělá tisíc korun.

No a teď to nejdůležitější - kdo Vám to postaví... já si stavěl celý dům i s garáží... a to nemyslím jako že jsem si to hlídal, ale kladl cihly a betonoval... prostě jsem to dělal s kámošem svépomocí... ale předpokládám, že takový blázen jako já nebudete, takže zvolíte něco na klíč.

Z vlastní zkušenosti Vám řeknu, že se ceny za stejně odvedené dílo můžou lišit i o 100%!

A teď tedy na kolik to cca výjde? V závislodti na jakosti a dalších tisíci faktorech od 60 000 - 150 000 Kč

Já před 7 lety postavil slušnou garáž, zateplenou 10 cm PS, vel. 3*8m a materiál mě vyšel na 43 000 Kč

V případě zájmu mohu udělat zdarma kalkulaci přesnější ceny.

zena*

Připojuji se, děkuji za přínosný rozbor. Sháním nejlépe staršího projektanta/stavitele/stavebníka na garáž v Praze (za slušnou cenu), který mně pomůže i s příslušným úřadem (povolením apod.). Ozve se někdo zkušený a šikovný?

Stavba garáže-cena

kangaroo*
hodnocení

0x

Přesně do 50000Kč to postavíte sám s kamarády. Navíc doporučuji porovnat ceny. Stavěli jsme přístavek k domu a s podrobnou dokumentací materiálu jsem zavítal do 2 místních stavebnin a pak na Internet. No to je sakra rozdíl, tak doporučuji si udělat komplet rozpis materiálu a nechat si to levně a ZADARMO dopravit a ušetříte (úplně zbytečný mezičlánek místních předražených stavebnin) :) Tam leda koupit drobnosti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]