Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám pozemek cca 2x21m2 uprostřed rozestavěných garáží...Vedle už se staví zděné garáže,které prý půjdou do pronájmu nevíte někdo na kolik může vyjít výstavba jedné takové zděné garáže? Přibližně.
Dobrý den, či večer, jako stavař Vám to mohu říct přesně s odchylkou max. 5%. Bohužel mám od Vás ale příliš málo informací - potřebuji vědět:
velikost - plánovanou zastavěnou plochu (pravděpodobně půjde o garáž pro 1 auto, ale ta může být 18m2, ale i třeba 22m2 a to dělá v ceně rozdíl celkem dost)
výšku stropu - někdo chce garáž s výším stropem pro uskladnění různých věcí
a teď jde také o to, z jakých materiálu byste si představoval garáž mít - střecha, podhlaha, vrata, okenní otvor?
dále je za potřebí vědět, zda bude elektrifikována a zda počítáte s poplatkem za stavební povolení (pro stavbu garáže do 3 stání to dělá tisíc korun.
No a teď to nejdůležitější - kdo Vám to postaví... já si stavěl celý dům i s garáží... a to nemyslím jako že jsem si to hlídal, ale kladl cihly a betonoval... prostě jsem to dělal s kámošem svépomocí... ale předpokládám, že takový blázen jako já nebudete, takže zvolíte něco na klíč.
Z vlastní zkušenosti Vám řeknu, že se ceny za stejně odvedené dílo můžou lišit i o 100%!
A teď tedy na kolik to cca výjde? V závislodti na jakosti a dalších tisíci faktorech od 60 000 - 150 000 Kč
Já před 7 lety postavil slušnou garáž, zateplenou 10 cm PS, vel. 3*8m a materiál mě vyšel na 43 000 Kč
V případě zájmu mohu udělat zdarma kalkulaci přesnější ceny.
Přesně do 50000Kč to postavíte sám s kamarády. Navíc doporučuji porovnat ceny. Stavěli jsme přístavek k domu a s podrobnou dokumentací materiálu jsem zavítal do 2 místních stavebnin a pak na Internet. No to je sakra rozdíl, tak doporučuji si udělat komplet rozpis materiálu a nechat si to levně a ZADARMO dopravit a ušetříte (úplně zbytečný mezičlánek místních předražených stavebnin) Tam leda koupit drobnosti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.