Nejste přihlášen/a.
Mohl by jste mi prosím někdo poradit čím natřít / napustit / namořit sloup v interiéru? Zbrousil jsem ho brusným papírem zrnitost 80, čímž jsem odstranil otřepy, aby si někdo nezadřel třísku. Tím, že sloup je jen osámovaný, nemá rovný povrch a výsledek je ten, že sloup ma různou barvu. Je nutné sloup obrousit do stavu, kdy bude " jednobarevný " , nebo lze nátěrem barvu sjednotit? Sloup ma celkem dost suků, takže bz jsem musel odebrat odhadem tak 5mm na každé straně.
Používám Bona Hard Wax Oil (předtím se jmenoval Carls). Jsem s tím hodně spokojený, i když je dražší (cca. 1000Kč/1l). Měl by být nezávadný, odolný (je na podlahy) i proti vodě - natřel jsem s tím i desky pod umyvadla do koupelen a spokojenost.
doplněno 28.08.13 22:22: Jak trámy vypadají před a po (první je po, druhý je před
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.