Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký sprchový kout

Od: danyb* odpovědí: 5 změna:

Ještě upřesním svoji otázku ze včerejška.

Sprchový kout s vaničkou anebo bez vaničky.

Zatím jsem fit / 60 let/ ale léta běží vážení a nechci za pár let bourat koupelnu.

Vanička je sice praktická. Ale na údržbu by byl lepší sprchový kout bez vaničky pouze cca 3 cm vyvýšení kvůli odtoku vody.

Místo vaničky si mohu dát do koutu vaničku z PVC, kde to prádlo také namočím. Poraďte prosím.

Musím udělat u developera klintské změny a nevím, nevím. Děkuji d.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

0x

Ja osobne mit moznost udelam ciste bez vanicky pokud bych mel moznost ale v panelaku bych musel s vanickou proc zbytecne delat vanicku do sprchace kdyz nemusi byt ale zalezi na vkusu...

danyb*
hodnocení

Děkuii za odpověď. Ale myslím, že i v paneláku / výstavba nových domů/ je možno řešit sprchový kout bez vaničky? A pouze skleněná stěna delší, ne dveře. To by šlo? Poraďte. díky d.

iz*
hodnocení

0x

Včera jsem do dotazu, kde byla většina odpovědí pro vaničku, nechtěla odpovídat.

Já jsem si před mnoha lety vyzkoušela v Holandsku sprchový kout bez vaničky a moc mi už tehdy vyhovoval.

Pokud bych řešila koupelnu nyní, pořídila bych si sprchový kout bez vaničky (pozor na podlahu, aby neklouzala) a rovnou bych řešila i sezení a madla (právě pro to, co může přijít za pár let).

___ Poznámka: Prádlo nenamáčím. Nikdy není tak znečištěné, aby namáčení potřebovalo, případně (výjimečně) vyperu s předpírkou.

ovczaak*
hodnocení

0x

I v paneláku jde udělat sprcháč bez vaničky,pouze je třeba brát ohled na výšku odpadu,od tohoto závisí výška vstupu do sprcháče.Co jsem dělal,nejnižší byl 6cm schod,nejvyšší 12cm.

hodnocení

0x

S ohledem právě na dny příští doporučuji sprchový kout spíše větší (delší stěna minimálně 120 cm) a bez vaničky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]