Nejste přihlášen/a.
Ještě upřesním svoji otázku ze včerejška.
Sprchový kout s vaničkou anebo bez vaničky.
Zatím jsem fit / 60 let/ ale léta běží vážení a nechci za pár let bourat koupelnu.
Vanička je sice praktická. Ale na údržbu by byl lepší sprchový kout bez vaničky pouze cca 3 cm vyvýšení kvůli odtoku vody.
Místo vaničky si mohu dát do koutu vaničku z PVC, kde to prádlo také namočím. Poraďte prosím.
Musím udělat u developera klintské změny a nevím, nevím. Děkuji d.
Ja osobne mit moznost udelam ciste bez vanicky pokud bych mel moznost ale v panelaku bych musel s vanickou proc zbytecne delat vanicku do sprchace kdyz nemusi byt ale zalezi na vkusu...
Včera jsem do dotazu, kde byla většina odpovědí pro vaničku, nechtěla odpovídat.
Já jsem si před mnoha lety vyzkoušela v Holandsku sprchový kout bez vaničky a moc mi už tehdy vyhovoval.
Pokud bych řešila koupelnu nyní, pořídila bych si sprchový kout bez vaničky (pozor na podlahu, aby neklouzala) a rovnou bych řešila i sezení a madla (právě pro to, co může přijít za pár let).
___ Poznámka: Prádlo nenamáčím. Nikdy není tak znečištěné, aby namáčení potřebovalo, případně (výjimečně) vyperu s předpírkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.