Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Izolace chytrá pěna

Od: ondrassek odpovědí: 3 změna:

Může mi někdo poradit jestli je dobrá izolace podkroví chytrou pěnou?

Udělali jsme novou střechu, kde plánujeme obytné podkroví a celkem se mi libí www.chytrapena.cz , vypadá to super, perfektní vlastnosti, ale nějak jsem nenašel žádné uživatelské recenze.

Jak se taková izolace nějak obecně jmenuje? Když ji budu hledat i od jiných výrobců.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marwei*
hodnocení

0x

Já mám chytrou pěnu od jara na novostavbě na celém stropu máme bungalov bez obyvatelného podkroví mám ji v tlouštce 19cm... a jinak jsou i další firmy např. Honter nebo chytraizolace

hodnocení

0x

Ondrášku, vypadá, ale ne tak jak jako vata. Cena jasně hovoří pro vatu, detaily rovněž, parozábrany, uchcení podhledů atd...

Není to tak perfektní, jak se píše..

tomiika
hodnocení

0x

Drahý, navratnost je hooodne dlouha

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]