Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stačí jakl 30/2 na sloupky plotu?

Od: wake odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je ocelový válcovaný profil tvaru jaklu dostatečný na oplocení. Jakl by měl rozměr 30 mm x 30 mm a tloušťku stěny 2 mm. Plot bude vysoký 150 cm a bude pletivový poplastovaný. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Na pletivo a tuhle výšku podle mě ani náhodou.

ronyx*
hodnocení

1x

Zdravím,

to se mi zdá trochu málo (možná tak jen na nějaký pomocný plot) - dával bych když už tak aspoň 50x50 a s co největší tloušťkou stěny

hodnocení

1x

Přijde námraza a plot lehne.

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, no stačit by to mělo, ale pevnost na ohyb to nebude mít takovou co normální trubka- kulatý profil. Máte nějaké extra důvody proč nepoužít trubky?

trtr

Doplňuji, jak píše kolega přede mnou, tak bych volil lepší profily, toto je jen na plot neplot.

wake
hodnocení

Jako největší důvod mám cenu. Po investici do pozemku mám omezené finance a potřebuji 100 ks.

hodnocení

0x

loni jsem dělal taky plot o výšce 150 cm a použil jsem jako sloupky jakle 50x50x5 a drží to jako čert a nezapomenout vrtat sloupky do nezamrzné hloubky 30x30 je fakt bída jesli to chcete po zimě nebo za pár let dělat znova tak to tam klidně dejte*frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]