Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pitná voda - chybí věcné břemeno

Od: vecnebremeno* odpovědí: 3 změna:

hledám někoho, kdo má stejný problém a dokázal si poradit: vrt studny na zahradě nemá smysl, neboť voda je závadná, zahrada je u letiště Ruzyň.-na zalévání si vystačím s dešťovkou.vzdát se očividného nároku? -věcné břemeno na používání vodovodní přípojky je potřeba udělat do 10-ti let. -nový majitel nezapsal do kupní smlouvy můj nárok, tím ani na katastr.vodu na vodoměru (v jeho zahradě) uzavřel. ten co novému zahradu prodal, je v exekuci, bez koruny a bez bydlení. ani levný ani drahý advokát si neumí poradit, ani v soudní pře mi nedává naději.ani černé ovce, ani žádná TV,ani ombudsmani neodpovídají,ani mi nechtějí nijak pomoci. -milion korun z dědictví po manželovi mi prostě ukradli a stát to posvětil.jak se s tím smířit?tak po smrti.

nový majitel je velký boháč, tomu odpovídá jeho arogance (není s ním žádná řeč,ani prosby ani pláč staré vdovy),staví betonové zdi, bagruje zahradu,kdoví co buduje,vše bez stav.povolení.sousedé mají stavby většinou bez povolení,takže stav.úřad je stejně hluchý a slepý,proto se nebudu o to zajímat.mně na prodloužení vodovodní přípojky 5 metrů dal podmínky,které jsem splnila.a naprosto zbytečně, jsem pro smích.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nezlobte se, ale z Vašeho příspěvku jsem nějak nepochopil, na co se ptáte?

vecnebremeno*
hodnocení

ptám se JAK DOSÁHNOUT zajištění VB resp přepojení na pitnou vodu. njcj@volny.cz díky

Jestli alespoň zčásti chápu to co jste poněkud kostrbatě napsala...

Dosáhnout VB nelze..tedy lze jen dohodou, žádné "právo" (vyjma vydrženého věcného břemene) na něj nemáte.

A jestli lze připojení Vaší chaty, parcely...pozemku nějak realizovat bez VB nevíme, k tomu by byl potřeba situační výkres...se zákresem veřejného vodovodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]