Nejste přihlášen/a.
hledám někoho, kdo má stejný problém a dokázal si poradit: vrt studny na zahradě nemá smysl, neboť voda je závadná, zahrada je u letiště Ruzyň.-na zalévání si vystačím s dešťovkou.vzdát se očividného nároku? -věcné břemeno na používání vodovodní přípojky je potřeba udělat do 10-ti let. -nový majitel nezapsal do kupní smlouvy můj nárok, tím ani na katastr.vodu na vodoměru (v jeho zahradě) uzavřel. ten co novému zahradu prodal, je v exekuci, bez koruny a bez bydlení. ani levný ani drahý advokát si neumí poradit, ani v soudní pře mi nedává naději.ani černé ovce, ani žádná TV,ani ombudsmani neodpovídají,ani mi nechtějí nijak pomoci. -milion korun z dědictví po manželovi mi prostě ukradli a stát to posvětil.jak se s tím smířit?tak po smrti.
nový majitel je velký boháč, tomu odpovídá jeho arogance (není s ním žádná řeč,ani prosby ani pláč staré vdovy),staví betonové zdi, bagruje zahradu,kdoví co buduje,vše bez stav.povolení.sousedé mají stavby většinou bez povolení,takže stav.úřad je stejně hluchý a slepý,proto se nebudu o to zajímat.mně na prodloužení vodovodní přípojky 5 metrů dal podmínky,které jsem splnila.a naprosto zbytečně, jsem pro smích.
Jestli alespoň zčásti chápu to co jste poněkud kostrbatě napsala...
Dosáhnout VB nelze..tedy lze jen dohodou, žádné "právo" (vyjma vydrženého věcného břemene) na něj nemáte.
A jestli lze připojení Vaší chaty, parcely...pozemku nějak realizovat bez VB nevíme, k tomu by byl potřeba situační výkres...se zákresem veřejného vodovodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.