Nejste přihlášen/a.
Mám bazén se 17 m3 vody až dodoby před 14 dny byla voda čistá až na mechan,. nečistoty které jsem odstranil vysavačem.nyní ale je voda průzračná ale nazelenalá. Použil jsem i savo/5l/ a násladně vločkovač a všechny možné doporučené prostředky ale voda je stále stejná . Při použití kontrolního balíčku mi ukazuje nízké PH čím ho zvýšit a jak odstranit tu nazelenalost? Díky za rady
Ahoj. Nepíšeš, kolik hodin za den v těch vedrech co byly jsi filtroval? Jaké teploty vody jsi dosáhl? Čím je teplejší, tím se v ní lépe a rychleji množí mocná příroda. Pak je lepší už nepřitápět, ale jen filtrovat i několik hodin a třeba rozumně použít modrou skalici. To SAVO, se ti brzy z vody vydejchá. Je to taková jednorázovka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.