Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nazelenalá voda v bazénu i po použití chemie

Od: alda* odpovědí: 3 změna:

Mám bazén se 17 m3 vody až dodoby před 14 dny byla voda čistá až na mechan,. nečistoty které jsem odstranil vysavačem.nyní ale je voda průzračná ale nazelenalá. Použil jsem i savo/5l/ a násladně vločkovač a všechny možné doporučené prostředky ale voda je stále stejná . Při použití kontrolního balíčku mi ukazuje nízké PH čím ho zvýšit a jak odstranit tu nazelenalost? Díky za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zvýšit ho můžete snadno přípravkem pH+... Já musím pH naopak vždy snižovat z 8.

agumilka*
hodnocení

2x

My jsme bazén luxovali ,použili vločkovač a savo ... PH kontrolovali . Roztočily vodu z krajů a špína a zbytky trávy atd. se usadili uprostred ...pak se to dá snadno vyluxovat ;) Někdy je potřeba použít jiný přípravek ... :)

humbucker*
hodnocení

2x

Ahoj. Nepíšeš, kolik hodin za den v těch vedrech co byly jsi filtroval? Jaké teploty vody jsi dosáhl? Čím je teplejší, tím se v ní lépe a rychleji množí mocná příroda. Pak je lepší už nepřitápět, ale jen filtrovat i několik hodin a třeba rozumně použít modrou skalici. To SAVO, se ti brzy z vody vydejchá. Je to taková jednorázovka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]