Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí metr plotu

Od: kulturista* odpovědí: 10 změna:

Ahoj vsem poradi mi prosim nekdo?Mam nekomu udelat 100 metru plotu z pletiva a slopku,sloupky se budou zatloukat do zeme ne betonovat.Nevite nekdo kolik si rict za metr.Diky*kafe*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Plotové studio - Ploty na klíč

Výroba dřevěných plotů a oplocení. Zakázková i katalogová výroba. Online kalkulátor ceny oplocení. Zakázková výroba vrat a bran. Stavby plotu na klíč. Ploty jaou naší výhradou.
detail
->http://www.plotove-studio.ic.cz

kulturista*
hodnocení

diky moc lidce velice mi to pomohlo je tam i kompletni navod na vystavbu plotu.Musim oznacit jako dobra odpoved.*placni*

tomh*
hodnocení

0x

No tak to záleží na tobě. Zajdi omrknout kolik stojí metr pletiva a k tomu si započítej práci..je ale fakt, že 100m. je dost, takže to bude makačka..

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud to budou sloupky z trubek,asi bych je nezatloukal,ale vrtal.Aspoň do 70 cm.Utěsnit do díry pár kameny a jílem.Na vršky trubek dát krycí kloboučky.Jinak je to jen na dva tři roky.

JABRAKA

kulturista*
hodnocení

JO dik za radu,ale kolik si rict za metr?Delam ruzne veci,stuky zamkovku a vsechno mozne,ale nikdy jsem nedelal plot a nevim kolik si za to rict.

alf*

mě stálo vykopání základu, betonování, ztracené bednění, usazení, vylití, usazení sloupků, natažení pletiva asi 6 tisíc. Bylo toho 25 metrů. To byly peníze které si řekl zedník a pomocník, já dělal přidavače a platil materiál.

kulturista*
hodnocení

Aha tak to je docela dost penez ja to tipoval na min,ale koukam ze to muze byt docela vynocny melouch.Diky moc*palec*

alf*

no nevím, ale dva dny kopali rýhu pro základ, hloubka 60-80, šířka na lopatu, potom celý den asi míchali betony, půl dne usazení ztraceného bednění, bylo to ve svahu, takže tam mám asi 6 řad na jedné straně, 2 řady na opačné, usazení a srovnání sloupků napínání pletiva byl možná také den. Plot komplet byl asi za 20, firmy chtěly na klíč (což tohle vlastně taky bylo, já jen obstaral dopravu fůry písku a bednění) 32 resp. 36 tisíc (poptával jsem u dvou).

kulturista*
hodnocení

Aha diky moc. *palec*ještě si to musím nějak spočítat. Díky za informaci

hodnocení

0x

Souhlasím, cena plotu - podhrabové desky + pletivo + zabetonované plotové tyče (poplastované) vychází na cenu cca 1700-2000kč/bm vč realizace. U nás tu takto pracovala rota ukrajinců a cena to byla dobrá. Dala se sehnat daleko drazší nabídka. Praha Východ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]