Nejste přihlášen/a.
Ahoj vsem poradi mi prosim nekdo?Mam nekomu udelat 100 metru plotu z pletiva a slopku,sloupky se budou zatloukat do zeme ne betonovat.Nevite nekdo kolik si rict za metr.Diky
Plotové studio - Ploty na klíč
Výroba dřevěných plotů a oplocení. Zakázková i katalogová výroba. Online kalkulátor ceny oplocení. Zakázková výroba vrat a bran. Stavby plotu na klíč. Ploty jaou naší výhradou.
detail
->http://www.plotove-studio.ic.cz
Pokud to budou sloupky z trubek,asi bych je nezatloukal,ale vrtal.Aspoň do 70 cm.Utěsnit do díry pár kameny a jílem.Na vršky trubek dát krycí kloboučky.Jinak je to jen na dva tři roky.
JABRAKA
JO dik za radu,ale kolik si rict za metr?Delam ruzne veci,stuky zamkovku a vsechno mozne,ale nikdy jsem nedelal plot a nevim kolik si za to rict.
mě stálo vykopání základu, betonování, ztracené bednění, usazení, vylití, usazení sloupků, natažení pletiva asi 6 tisíc. Bylo toho 25 metrů. To byly peníze které si řekl zedník a pomocník, já dělal přidavače a platil materiál.
Aha tak to je docela dost penez ja to tipoval na min,ale koukam ze to muze byt docela vynocny melouch.Diky moc
no nevím, ale dva dny kopali rýhu pro základ, hloubka 60-80, šířka na lopatu, potom celý den asi míchali betony, půl dne usazení ztraceného bednění, bylo to ve svahu, takže tam mám asi 6 řad na jedné straně, 2 řady na opačné, usazení a srovnání sloupků napínání pletiva byl možná také den. Plot komplet byl asi za 20, firmy chtěly na klíč (což tohle vlastně taky bylo, já jen obstaral dopravu fůry písku a bednění) 32 resp. 36 tisíc (poptával jsem u dvou).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.