Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny!
Vybírám okna pro rekonstrukci domu. Už jsem prošel řadu nabídek a více méně jsem se dostal ke 3 možnostem. Cenově se všechny podobají, parametry oken jsou podobné a v celku hodně dobré. Ráa bych slyšel nějakou zkušenost s konkrétními profily od jejich majitelů, případně i zkušenosti s konkrétnímy výrobci.
Rozhoduji se mezi profily Inoutic Prestige, Inoutic Eforte a Trocal 88+ od výrobců Brex a TerraFelix. Trochu víc se mi líbí Trocal, ale na Inoutic zase poskytuje výrobce profilu záruku 10 let. Uvítám každou zkušenost a názor jak k výrobcům oken, tak ke konkrétním profilům.
Díky
Já prodávám okna z jiných profilů, ale pokusím se subjektivně vyjádřit. Trocal je mně podezřelej, ve velké většině ho mají polští producenti... Inoutic těžko soudit, když nevím výrobce, myslím výrobce oken. Důležité parametry oken jsou hlavně původ výroby, tloušťka výztuhy. Solidní výrobci píšou její tloušťku, ostatní píšou nekonkrétní věty typu masívní výztuha. Česká okna se dělajáí podle trochu jiných kriterií než běžná polská.S délkou záruky bych moc neoperoval, to je jen marketingový tah, to jedině že by okno prasklo ve sváru, nebo tak něco a to se moc nestává, vše se jinak posuzujue jako běžné opotřebení. V poslední době frčí otázka zákazníků na prohlídku výroby. Pokud vás prodejce směruje na opačný konec republiky, tak obvykle lže a okna jsou importována. Je-li výroba nedaleko, zajeťe si tam a zkuste vyzkoumat, jestli opravdu vyrábějí a nebo jen na oko patlají 5 oken denně a netrpělivě očekávají příjezd kamionu z Polska v nočních hodinách, s okny ze stejného profilu...Přeji hoodně štestí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.