Nejste přihlášen/a.
Ahoj,hodlám koupit byt ve Vlašimi ...cenu jsem usmlouval ze 440 000 na 399 999! ) 2 kk,46m2 pronajímá se v lokalitě za cca 4-7 000
Byt se musí kompletně zrekonstruovat.Některé místnosti jsou vytapetovány,takže tapety pryč,vymalovat vybourat jádro nové koberce/podlahy ... odhadl by mi někdo aspon cirka cenu? Plastová okna jsou
Práci bychom dělali všechnu sami!
Já,otec,bratr,známí - práce zdarma
Vím že záleží na použitých materiálech ale dokáže někdo odhadnout jestli celkem za byt 20 000? 50? 100? Děkuji moc,Karel
Mně stála rekonstrukce cca 35 000kč.byl to materiál (ytong,obklady,dlažba+lepidlo 4pytle asi 3x dražší než běžné flexi,vana,umývadlo,umývátko+2x baterie,nějaký elektro a vodo materiál,plovoucí podlahy + extr.pol.tl 6mm),práce vodáka,eletrikář byl zadarm,svoji práci nepočítám ,jo a ještě jsem zapomněl-pokuta 200kč od MP za složené rozbité jádro u chodníku .JH,2+1.Jádro, podlaha chodba kuchyně+ plovoučka v jednom pokoji.Je to cca 4 roky zpět.
Pkd pod tapetami nebyl štuk,tak +- 1000kč za štuk a penetraci
doplněno 17.08.13 16:24:To Miramira a další pochybovači-mohu ješzě doložit co mne různý materiál stál.Např obklady mezi 3 a 4 sty za metr dlažba dtto atdNekupoval jsem nejlevnější ale také ne nejdražší.Než jsem toto realizoval,tak jsem měl půjčen rozlis znémého ,který si to nechal dělat firmou a dali m u levnější obklady a další věci ale v sumáru za to dal o 150 000 tisíc více.
To Mira-mira-asi to bereme každý jinak.nevím co teda považuješ za rekonstrukci bytu,když píšeš jen o kuchyni!Nebo jen výměnu linky a sporáku?Asi ano .
Já rekonstrupval pův.umakartové jádro na vyzděné z ytongů+ dlažba kuchyně a chodbička (samo s tím i vana atd.co bylo nové nebo novější -neměnil jsem) PRÁCI do toho NEPOČÍTÁM!
PS u nás v JH ti žádná firma či soukromník neudělá toto pod 150 000kč,možná melouchář!
jasně když koupíš obkládačky pod 100ku metr, ale kdo se na topak má zbytek života dívat. 35 je nesmysl za kvalitní moderní rekonstrukci. Jen baterie dnes stojí 2000.
doplněno 17.08.13 17:14:diesel neví, cosepod slovem rekonstrukce skrývá.Jen kuchyň stojí od 40t a běžně Vám reko. jádra pod 90 tisíc nikdo nenacení. Nebudu se přít, někdo žije v pohádce nebo bludu, někdo v reálných cenách a podmínkách. To co píše diesel o reko. bytu a ceně v řádu pár dedítek t. je to první. průměrná cena reko bytu pod 150 000 nemůže přijít, pokud se tedy bavíme o reko, a ne nějakém flikování.
Můj osobní názor na rekonstrukci bytu s bytovým jádrem je ten,že vlastní konstrukce obyčejně nevyžaduje tak enormní náklady.Dělal jsem renovaci 2 + 1 za 55 tis.Kč.Nepohrdnu tapetami,polystyrenovými stropnicemi a nalepením obkladů přímo na jádro.
JABRAKA
Právě sem doděl rekonstrukci bytu 2+1 cca.50m2 svépomoci. Kompletně vybourané jádro a příčky. Nové plastové okna,výměna radiátorů,elektro,příčky postavené z porobetonu,stropy ze sádroše,podlahy osb+plovoučky,nové dveře 5x od solodoru,kuchyn z globusu.výsledná cena +/- 160 000 a to sem se díval spíše po těch levnějších variantách.
Já bych chtěla dělat byt : Koupelna 2,35 x3x35 m - je tam voda a odpady a zásuvka + světl oa vypínač,boiler...dále je místnost 4x3,5m a 5x3x35 m v tehle dvou, není vůbec podlaha, jsou tam zásuvky,světla...chceme udělat kompletně rekonstrukci a tím to se ptám, kolik by v takovémhle menším prostoru, stálo udělat nové elektrické rozvody, nový odpad, nové zásuvky...+ podlahy? poradí někdo? Okna a koupelnu nepočitím, to už mám tak nějak spočitané mimo, ale ráda bych věděla ty kompletní rozvody, které tam jsou ale staré a chceme tam dát nové...+ napojit jeden radiátor v koupelně, trubka od topení tam je...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.