Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateplení polistyrenem postup?

Od: klokanjack odpovědí: 6 změna:

Zdravím, když zatepluju polistyrenem, jak správně polistyren pokládat, mohu ho položit na stěnu vedle sebe v řadách nebo ne?

Někdo mi říkal, že když ho budu pokládat v řadách tak prý neváže a spoje mi popraskyjí, je to pravda? Že se prý staví jako když se staví zed z cihel. Nepotřebuji znát postup, že se přilepí lepidlem, pak natáhne lepidlem. dá se perlinka a nakonec štuk :D Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Spoje se samozřejmě přesazují. Tedy ano, v řadách, ale ne v sloupcích ;)

namelessthe*
hodnocení

0x

no moc bych se tomu nesmál. ono to není tak jednoduché, když to nalepíte křivě (hrboly, boule) bude to pak vše vidět na sluníčku. a většinou se štuk na to nedává. Popraskat to může i tak, když to budete vázat. Nesmí být moc velké mezery mezi spoji.

hodnocení

0x

Rád posílám odkaz na tyto, pro mne neznámé, stránky firmy :

zateplenizdarma.cz/...

s dodatkem, že plácnou polyš na zeď umí i opice, ale detaily správně vyřešit jen málokdo.

Polyš vždy do vazby.

Omlouvám se, ale "Nepotřebuji znát postup, že se přilepí lepidlem, pak natáhne lepidlem. dá se perlinka a nakonec štuk" takto je to špatně...

pfpetr*
ono i lepidlo se da namazat blbe a o spatne pridelane zakladaci liste nemluve a prevazba samozrejme ano

a zakládací lišty jsou zbytečné... (v 95%případů)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]