Nejste přihlášen/a.
zdravím položil jsem ručně dělanou dlažbu v cihelně a ted reším čím to vyspárovat a hlavně aby se dlažba spárováním nezašpinila. výrobce nám dal návod.( klasická spárovačka a před spárováním natřit dlažbu mydlovým roztokem chci jen vedet jestli tu to někdo dělal a opravdu se dlažba mydlovým roztokem nezašpiní a poradí třeba lepší postup nechci právě zašpinit cihly a co spárovačka když dlažba je tlustá 3,5cm velikost 24x24
Můžete to zkusit s mýdlovou vodou, já spabych si moc nezagflákal dlaždice okolo, nechal 30 min zavadnout a přebytečnou spárovačku, které je co nejméně, bezprobléároval tak, že jsem pomocí gumového hladítka nanesl do spár spárovačku. Samosdřejmně tak, abych si moc nezaflákal dlaždice okolo, nechal 30 min zavadnout a přebytečnou spárovačku, které je co nejméně, bezproblému umyl teplou jarovou vodou, Nakonec celou dlažbu vytřel znovu tzv., na čisto.
Hlavně použijte nějakou měkkou, málo pevnou spárovačku. Cihlová dlažba se totiž brzy ochodí a do prostoru by vystupovala cementová mřížka spár. Měkká spárovačka se brzy ochodí ikdyž jí potřísníte povrch cihel.
Proto se dlažba z cihloviny dávala jen na půdy (půdovky), kde se chodí minimálně. I dřevo vydrží víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.