Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nemáte někdo ke stažení vzor souhlasu spoluvlastníků bytových jednotek, který je nutný k získání stavebního povolení při rekonstrukci bytu.
Případně jak by měl takový dokument vypadat?
Nejedná se o družstvo, ale o dům, kde jsou byty v OV.
Díky moc.
Luke.Když jsem si stěžoval,že soused přestavuje byt,aniž se dohodne s vlastníky,bylo mi řečeno,že žádné svolení nepotřebuje.Asi to záleží na místní úpravě.
JABRAKA
Ahoj, díky za reakci.
Asi to opravdu záleží na místrní úpravě, potřebuji vybourat kus zdi(bude to dělat firma).Vzhledem k tomu, že je to do nosné konstrukce ptal jsem se na stavebním odboru (Hradec Králové). Je jasné, že potřebuji stavební povolení a ke stavebnímu povolení potřebuji souhlas vlastníků bytů (75% musí souhlasit), hledal jsem na webu nějakej formulář, ale nic jsem nenašel. Vlastně ani nevím co jim mám dát přesně podepsat...(co by to mělo obsahovat)...
Také jsem nic nenašla, pouze předpokládaný souhlas 3/4 vlastníků (dříve to snad bylo dokonce 100%). K tomu bych si na nahlížení do KN stáhla aktuální stav vlastníků bytů, už proto, že uživatel bytu nemusí být shodný s vlastníkem bytu. Já bych jim dala podepsat souhlas s prováděním stavebních úprav v bytě ... s odvoláním na přílohu č. 1 - žádost o stavební povolení. Tak by to podle mne mohlo stačit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.