Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se poratit, bydlím v panelovém domě a odebírám ele. proud od CEZU,
podle určitých statistik nevíta, zda by měla jít cena ele. energie dolů nebo naopak nahoru?
Mám ji zmrazit na dobu dvou let nebo raději nechat tak?
Předem Vám děkuji
myslím si, že dolů cena nepůjde. Přece si nebude ČEZ a jiní ukrajovat ze zisku. Jak by to potom vysvětlovali akcionářům. Nahoru asi taky nepůjde. Težko by vysvětlovali, že levně nakoupili a teď si hrabou ještě víc než je zdrávo.
Nedávno v televizi bylo, že ČEZ má nějakej novej tarif. Zkuste se na to zeptat. Prý se tím nějak nechlubí, ale když se zeptáte, tak Vám to řeknou. Možná, že něco o tom bude na internetu.
Já bych do toho Pavle nešla. Je to zase jenom jejich nějaká kulišárna na odběratele. Poslední zpráva, kterou jsem zaregistrovala byla, že by se cena elektřiny neměla výrazně měnit. V paneláku asi netopíte elektřinou, takže to nebude tak významná položka domácnosti. Navíc si myslím, že tím, že si necháte sazbu zmrazit, tím se jim také asi upíšete na dva roky, že? Takže nebudete mít šanci po 2 roky měnit dodavatele. Hele, něco v tom bude, na to jsou v ČEZu machři, jak stáhnout z lidí peníze. Třeba je na obzoru nějaká nová štika na trhu s elektřinou. Je to samozřejmě na Vás, ale já tu jejich "výhodnou" nabídku nebudu akceptovat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.