Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návrty zdí z venčí

Od: davidos* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,v domě se nám dělá plíseň...pás podél podlahy...pokoj a obývák ...zeď je na západ u silnice...z venčí je to natažený dole lepidlem a je tam vidět jak je zeď vlhká.."fleky vlhký"doma máme obyčejný budík s vlhkoměrem z kauflandu v v obýváku to ukazuje vlhkost cca 55 a dal jsem to do pokoje k plísni a vyšplhalo se to na 73% ta vlhkost se nemůže brát vážně ty hodnoty ,ale je vidět,že tam vlhko je máme tam koberec a u tý zdi nám černá na kraji...budu ho muset seříznout ...řešil sem to o tom i tady viz. odkaz poradte.cz/... Chci se zeptat..sousedi tady v okolí maj "asi"navrtaný zdi...mají tam mřížky...pomůže to?...Děkuji popřípadě teď to nestihnem příští rok podél baráku to vykopat dát tam tu fólii bublinkovou?...děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Už jsem to tu jednou dával, ale vlhkost jsme vyřešili otlučením omítka na kámen, lehkým nátěrem mřížkou.

doplněno 14.08.13 19:11:

... nátěrem a dřevěnou ...

Návrty zdí z venčí
davidos*
hodnocení

Díky...to vám stačilo tu zeď obouchat? my to teď máme natažený lepidlem...a jaký nátěr se tam dává? děkuji

Ten nátěr je tam proto, aby to moc neprosvítalo. Napřed jsem přemýšlel nad starým dobrým vápnem, ale pak jsem zašel do Hronbachu a zeptal se na co nejprůvzdušnější nátěr a nechal jej jen lehce tónovat. A žbrlení je z plotových dílů, taky z Hornbachu.

doplněno 14.08.13 20:25:

A byla tam nějaká tvrdá betonová omítka, tak tu jsme pořádně očistili, zejména ve spárách, aby to mohlo schnout. A asi po 3 měsících už vevnitř není vlhko. A to je barák 150 let starý, bez jakékoliv izolace.

doplněno 14.08.13 21:11:

Já taky myslel stěnu, plot zatím není natřený, to uděláme až teď.

davidos*
hodnocení

Aha já myslel nátěr tý zdi..né toho "plotu"...:) tam asi nic nemáte...jak sem psal o těch návrtech a mřížkám,myslel jsem malý kovový nebo plastový mřížky...jen u těch navrtaných dir...ale jestli pomůže to jen okopa...tak to zkusím...a ta Mřížka"plot"co máte u nás asi bude vypadat blbě...náš dům je v řadě domů :(...nechal bych to jen okopaný...soused napoti to má taky tak...ale má tam ještě tu bublinkovou fólii...díky za odpověď

doplněno 14.08.13 20:53:

teď jsem to četl ještě jednou nátěr jste dával na tu zeď...omluva...

Vůbec netuším, co je to za kamení. Ale pískovec to nebude, je to setsakra nerozbitný.

davidos*
hodnocení

Ještě se optám...ty kameny to máte pískovec?...teď jsem obouchal stěnu na zahradě a je tam pískovec...díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]