Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doba schnutí nivelačky

Od: carmenbydzovsk odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Chci se zeptat, zda-li si zedník nevymýšlí, když mě řekl, že nalije nivelačku na dlažbu, že to bude schnout týden a dalčí týden bude schnout nová dlažba. Mockrát děkuji za odpověď. Potřebuji mít hotovo do konce prázdnin Bydžovská

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jak věřit? Zeptejte se jiného...

Nebo nastududujet technické listy.

Nivelačka na pokládku dlažby 2-3 dny, dle tloušky a druhu, pokládka dlažby, druhý až třetí den po pokládce je spárování, opět dle druhu lepidla a dlaždy.

carmenbydzovsk
hodnocení

Strašně moc Vám děkuji. Je mě 6é let. Zedníkovi jsem půjčila peníze a on se mě takto odvděčil, že to protahuje a dělá hodiny, aby to co nejvíce natahoval, jedl a pil děkuji za radu s přáním hezkého dne

hop®

Pokud je placen za hodinu práce, i předstírané, není čemu se divit. Nivalece i dlažba se většinou platí za metr čtvereční, pak si řemeslník rozmyslí, jestli to nemá raději udělat rychle a jít na další kšeft...

tomaslad*
hodnocení

0x

Neni nivelacka jako nivelacka. At zednik dodrzuje presne navod dle technickeho listu vyrobe, jeho instrukce

priklad, weber-terranova.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]