Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chci se zeptat, zda-li si zedník nevymýšlí, když mě řekl, že nalije nivelačku na dlažbu, že to bude schnout týden a dalčí týden bude schnout nová dlažba. Mockrát děkuji za odpověď. Potřebuji mít hotovo do konce prázdnin Bydžovská
3x
Jak věřit? Zeptejte se jiného...
Nebo nastududujet technické listy.
Nivelačka na pokládku dlažby 2-3 dny, dle tloušky a druhu, pokládka dlažby, druhý až třetí den po pokládce je spárování, opět dle druhu lepidla a dlaždy.
Strašně moc Vám děkuji. Je mě 6é let. Zedníkovi jsem půjčila peníze a on se mě takto odvděčil, že to protahuje a dělá hodiny, aby to co nejvíce natahoval, jedl a pil děkuji za radu s přáním hezkého dne
Pokud je placen za hodinu práce, i předstírané, není čemu se divit. Nivalece i dlažba se většinou platí za metr čtvereční, pak si řemeslník rozmyslí, jestli to nemá raději udělat rychle a jít na další kšeft...
0x
Neni nivelacka jako nivelacka. At zednik dodrzuje presne navod dle technickeho listu vyrobe, jeho instrukce
priklad, weber-terranova.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.