Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dražba bytu jako investice?

Od: thomrl odpovědí: 4 změna:

Ahoj,napadlo mě jako investici vložit peníze do dražby nějakého bytu.Když jsem koukal do historie dražební společnosti za kolik prodali byt... Prodali byt za 330 000,-Kč.Nevím jaké potom tvoří náklady na přepis majitele apod.,ale teď se ten samý byt nabízí k prodeji za 950 000,-Kč vč.pr.ser. nebo k pronájmu za 8000/měs. + poplatky.Co si o tomto myslíte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

octan*
hodnocení

0x

Pokud máte hotovost, tak hurá do toho.

thomrl
hodnocení

Jaké jsou náklady spojené s dražbou? Platíte provizi nějaké procenta za vydraženou cenu? Přepis na nového majitele? Nevíte?

cyril*

Je pro Vás tak obtížné přečíst si konkrétní dražební vyhlášku?

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Musíš brát v úvahu důvod, proč se daný byt-nebo nemovitost obecně, draží. Pokud to je v důsledku exekuce, tak jsou za tím nepsané dohody zůčastněných dražebníků. To pak získaná cena je nízká a pozdější prodej je i několikanásobně dražší. Vysvětlil mi to nedávno kámoš z realitky. A to si piš, že se do takovéhle společnosti nepřipleteš náhodou a ani omylem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]