Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panelová stěna-obklad

Od: ladamuri® odpovědí: 6 změna:

Prosím máme udělané spaní tak,že jedna stěna je panel+omítka,ale jak ste u stěny je to studené ,poradte ,zda by stačilo vložit sádrokartonovou desku nebo co?,koberec už nechci. děkuji předem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Na stěnu bych nalepil korkové obkladové desky.

JABRAKA

likor.cz/...

hodnocení

0x

kdepak sádroš, zkusil bych nějaký tenší dřevěný rošt a pod to vatu s odolností proti vlhkosti. Na rošt cokoli, třeba sádroš nebo dřevotřísku nebo plastové obkladové panely.

laik*
hodnocení

0x

Jako detem nam tata prisrouboval na zed v urovni postele drevenou desku (drevotrisku?) asi tak 1,5cm tlustou, stejne dlouhou jako postel a vysokou asi 40cm nad matraci. Vydrzela tam snad 20 let ... Chlad od (vnitrni) panelove zdi nebyl zadny. Hlavni duvod, proc tam tenkrat tu desku namontoval, bylo to, ze se pri spani odirala barvy ze steny a vznikal tak nevzhledny flek. Nehlede na to, ze to spinilo povleceni.

Dnes bych ja osobne asi tu desku namontoval s jistym odstupem od zdi tak, aby za ni vznikla vzduchova mezera rekneme tak min.1cm, zvlast, jestli to bude vnejsi zed.

ludekbrno
hodnocení

0x

Dobrý den,já tam mám vliesovou tapetu a jsem spokojen.;)

jabraka*
hodnocení

0x

Studená stěna s obkladem a vzduchovou mezerou,znamená rosný bod za obkladem,srážení kondenzátu a následně plíseň.

JABRAKA

kodlik*
hodnocení

0x

Udělal bych rošt ze střešních latí namontoval UZB-DESKY,ULOŽIL LISOVANOU VATU,PARO ZABRANU-NEBO POLYSTYREN,NAŠROUBOVAL SDK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]