Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se starou žumpou?

Od: gero* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, u nás je pracovník stavebního úřadu asi člověk co nezná své povinnosti a také práva. Náš soused nás neustále zaplavoval vším co měl ve své žumpě, spálil nám všechny rostliny, vinnou révu, náš pes měl velký zánět očí, pak tady město postavilo novou kanalizaci, na kterou se konečně připojil,asi po dvou letech, ptali jsme se pracovníka stavebního úřadu, jak musi soused zlikvidovat starou žumpu. Bylo nám řečeno, že mu to musi provést odborná firma která mu vystaví potvrzeni, když jsme se nedávno na to informovali, tento pracovník SÚ nám sdělil, že to pry něčím zasypal a to stačí, podle nás to ale v pořádku úplně neni, můžete nám poradit jak se taková jímka likviduje? Díky za radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniell*
hodnocení

1x

No já jsem ji likvidoval není to tak dlouho a také jsem nevěděl jak tak jsem si nechal poradit ... uplně ji vypumpovali napustily vodou vyčistily a vympupovali znovu potom jsme ji rozbouchali a beton odvezli pryč a zasypali a udusali hlínou

gero*
hodnocení

Ahoj, díky za odpověď, mohl bys mi říct, dělala to odborná firma, a dali Ti potvrzení? Zdravím

doplněno 10.08.13 19:15:

Ještě jsem se zapoměl zeptat, musel jsi to předložit na Stav. úřadě, že Ti to dělala ta firma?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]