Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplnění prahu pod plastovými dveřmi

Od: davidos* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,koupily jsme dům...po silný bouřce jsme zjistily vodu v předsíni...koukal jsem na dveře a jak je práh je tam škvíra...bývalý majitel co si je tam dával pod práh nic nedal...mám to vypěnit nebo jak se to zadělává?...aby to nebralo vlhkost atd..děkuji za rady..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

3x

Nízkoexpanzní pěna.,po zatvrdnutí oříznout a objet spáru silikonem. pokud jsem tomu rozumněl tak že máte škvíru mezi zemí a prahem dveří.

davidos*
hodnocení

Děkuji...u tý pěny jsem se bál,aby nenatahovala vlhkost...proto sem rád za další názor...a ano je škvíra mezi prahem a zemí...děkuji

honzmalatny*

Myslím že pěna vlhkost nenatáhne.A nízkoexpanzní,to aby se Vám nic nezvedlo.

jar*
hodnocení

0x

Doporučuji studnařskou pěnu _ je odolná proti vlhkosti oproti normální pěně. Dávali jsme jí okolo trubek do sklepa (pod zemí) a žádná voda se dovnitř nedostala ani při současných přívalových děštích. Pokud je škvíra malá cca0,5cm stačí vyplnit sanitárním silikonem (odolný proti plísni).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]