Nejste přihlášen/a.
Na otevřeném balkoně činžovního domu mám několik prasklin v omítce a oloupanou barvu, poradí někdo, co s tím? Kolem prasklin není omítka "dutá", takže bych to chtěl vyškrabat jen v těch prasklinách (není potřeba otloukat), napenetrovat a praskliny zamáznout flexibilním lepidlem a přeštukovat, bude to držet?
Barva se loupe asi po 10ti letech - už asi má nárok. Tehdy to byla nějaká latexová, kvůli počasí, vyrábí se něco takového stále?
Děkuju předem.
1x
Při podobných dotazech si vzpomenu na školite, soudního znalce. Ten podobný dotaz přirovnává k dotazu, kdy tzatel volá doktorovi a říká mu:!mám na ruce pupínek, co s tím mám dělat?"
Copak mu asi odpoví doktor?
Někdo musí na místě zjisit, jak ty praskliny vypadají a z čeho jsou. Zjistit příčinu a pak teprve napravovat vady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.