Nejste přihlášen/a.
Na otevřeném balkoně činžovního domu mám několik prasklin v omítce a oloupanou barvu, poradí někdo, co s tím? Kolem prasklin není omítka "dutá", takže bych to chtěl vyškrabat jen v těch prasklinách (není potřeba otloukat), napenetrovat a praskliny zamáznout flexibilním lepidlem a přeštukovat, bude to držet?
Barva se loupe asi po 10ti letech - už asi má nárok. Tehdy to byla nějaká latexová, kvůli počasí, vyrábí se něco takového stále?
Děkuju předem.
Při podobných dotazech si vzpomenu na školite, soudního znalce. Ten podobný dotaz přirovnává k dotazu, kdy tzatel volá doktorovi a říká mu:!mám na ruce pupínek, co s tím mám dělat?"
Copak mu asi odpoví doktor?
Někdo musí na místě zjisit, jak ty praskliny vypadají a z čeho jsou. Zjistit příčinu a pak teprve napravovat vady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.