Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na tapety v Praze

Od: stan12 odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

chystám se vytapetovat svůj pokoj a rád bych se zeptal, jestli nemáte tip na nějaký obchod s dobrým výběrem v Praze. Samotného mě napadá jenom Obi a Bauhaus, ale tam asi nebude nejširší nabídka.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Kdyby se ti chtělo zajet do Berouna,Dám ti vybrat z katalogů tapet RASH.Viz branecky.cz/...

JABRAKA

petr123*

Výběr z katalogu mají myslím třeba i v Hornbachu

alieska
hodnocení

0x

To by mě také zajímalo. Sháním ty samolepící :))

stan12
hodnocení

abraka®

Diky,
ale sem bez auta, chtel jsem obhlidnout nejakou nabidku po Praze v dosahu MHD. Po vyberu snad presvedcim tatu, aby mi tapety pomohl odvezt. :D

petr123®
Dal bych prednost vyberu z nabidky na miste, bojim se prodlevy mezi objednani z katalogu a dorucenim, rad bych vytapetoval do konce tydne.

furijka
hodnocení

0x

Prý je dobrý výběr v prodejně ve vestibulu metra Florenc, mají tam i dost různých katalogů. Osobně jsem tam však zatím nebyla...

jabraka*
hodnocení

0x

Nakonec lze zůstat na internetu. www.styltex.cz/

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]