Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matrace do postele

Od: petaja® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, matraci jako takovou (značku) mám vybranou, ale máme letiště 180 x 200cm a teď řeším, koupit jednu celou, anebo dvě menší, poprosím Vás o Vaše názory, předtím jsme měli tu celou a celkem jsem s ní byla spokojená, ale kamarádka má dvě a spokojenost také, poradíte výhody/nevýhody? Děkuji :).

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já mám postel 150 x 200 s jednou matrací. Je bezva. Akorát, když ji otáčím nebo povlékám, nadávám, protože je těžká. ;)

hodnocení

1x

Mame doba obe varianty. Vyhoda rozdelene patrace je ta, ze si kazdy vybere tu co mu vyhovuje. Koupili jsme oboustrane matrace s ruznou tvrdosti. ja spim na tvrdsi, zena ma mekci. V pripade ze mate polohovaci rost tak muzete polohovat kazdy podle sve chuti.Pri prevlikani matrace otocime a prohodime, takze se snizuje opotrebeni. Koupili jsme protektor ve velikosti oboumatraci a zadny problem. Jinak kdyz i to by bylo malo, tak prodavaji molitan mezi matrace. treba zde: ikea.com/...

S tim ale nemam zkusenost.

Mame i celo matraci, momentalne v pokoji pro hosty. Zene z ni boleli zada, tak jsme menili komplet. Horsi prani potahu (pomalu se to nevejde do pracky). Tezsi na otoceni. u nasi nebylo mozne zvolit ruznou tvrdost.

hahanaj*
hodnocení

0x

já bych jednu celkovou nechtěla ,jedině dvě - aby měl každý svou , přeci jen každý má jinou váhu a podle toho je taky potřeba přihlížet

mowla*
hodnocení

0x

Já byl navýsost spokojený se šesti matracemi na ´letišti´ - lze je různě obracet a přehazovat (proti proležení). ;)

Pokud bych měl vybírat mezi jednou (na celou postel) a dvěma (pravou a levou), volil bych dvě - s rozdílnou tvrdostí podle hmotnosti spáčů (a nebo, pokud jedna tvrdost stačí, kvůli možnosti jejich ´prohazování´ zprava doleva).

hodnocení

0x

léta mám pružinovou matraci 140 na 220 v celku dělanou jedním českým výrobcem na míru a sem naprosto spokojen

mě ta mezera mezi matracema prostě vždy vytáčela a neni to prostě ono když se chceš přitulit ke svý polovičce :)

humbucker*

Ahoj. Hele Dáble, s přitulením nebývá nějakej problem, ale kleknout do ty mezery, to už není úplně jedno, úplně ono.

miluska*
hodnocení

0x

Dobry den,

urcite kazdou matraci zvlast. Ono i stred matrace u rozmeru 180 v celku nebude tak pevne jako u samostatne 90. Jak jiz nekteri zminili, take muzete volit tuhost i polohovat, v celku to je omezene.

S pozdravem Luxusnimatrace.eu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]