Nejste přihlášen/a.
Zakoupil jsem nafukovací postel Nawalla Airbed,ale je vybavena nestandartním ventilkem,který má cca 2cm v průměru.Taková redukce snad ani neexistuje.Nemáte někdo tip, jakou hustilku použít?
No nevím, mě ten originál ,,kompresor´´ přijde dost ,,pouťového provedení, škoda za to vyhodit peníze Podobnou postel máme taky, foukám to buď z normálního pístového kompresoru prostřednictvím ofukovací pistole, na kterou jsem si udělal ,,redukci´´ ze špuntu od vína - ne korkového, ale je to nějaké umělohmotná pěna (ono už se dnes šetří i na špuntech, ou maj got ) Ale jde to nafoukat i obyčejnou ,,želvou´´ na nafukovací matračky, stačí dobastlit onu špuntózní redukci.
cca 2 cm? - no, chtělo by to přesnější údaj;
já jsem si (za pár pětek) nedávno koupil takový to šlapadlo - měch (želvu), kde jsou dvě redukce - to větší nastrkávátko má průměr cca od 1,75 do 1,8 cm (a je dlouhý 2 cm), konec hadice (kterej už asi není myšlenej jako strkátko?) má 2,33 - 2,36 cm (a dýlku jen 1,3 cm);
jinak pokoušet se takovej objem nafouknout pumpičkou na pneumatiky je celkem (jak už víte) zoufalost, to chce určitě aspoň šlapadlo typu měch (želva), anebo se možná na to dělá něco speciálního (el. kompresor bych zkusil jenom po zjištění, že to neroztrhne - nastavenej tlak, příp. rychlost nafukování)
Ten doporučenej kompresor nebude asi žádný ďábel,co se výkonu týče,navíc je u něj napsáno, že je určen pro tento výrobek,tak uvidím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.