Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou hustilku na nafukovací postel?

Od: redroker® odpovědí: 11 změna:

Zakoupil jsem nafukovací postel Nawalla Airbed,ale je vybavena nestandartním ventilkem,který má cca 2cm v průměru.Taková redukce snad ani neexistuje.Nemáte někdo tip, jakou hustilku použít?

Jakou hustilku na nafukovací postel?
Jakou hustilku na nafukovací postel? #2
Jakou hustilku na nafukovací postel? #3

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

k tomu potřebujete zvláštní kompresor

eva.cz/...

hodnocení

Paráda, díky*palec*

Já si současně s matrací koupil i pumičku .Je dvojčinná (zabírá jak klasická na kolo,ale také při zdvihu!) ,zdvih ccapůl metru a průměr je cca10cm,ale je to docela dřina.

hodnocení

0x

No nevím, mě ten originál ,,kompresor´´ přijde dost ,,pouťového provedení, škoda za to vyhodit peníze Podobnou postel máme taky, foukám to buď z normálního pístového kompresoru prostřednictvím ofukovací pistole, na kterou jsem si udělal ,,redukci´´ ze špuntu od vína - ne korkového, ale je to nějaké umělohmotná pěna (ono už se dnes šetří i na špuntech, ou maj got :) ) Ale jde to nafoukat i obyčejnou ,,želvou´´ na nafukovací matračky, stačí dobastlit onu špuntózní redukci.

hodnocení

Použil jsem dvoupístovou nožní pumpičku,co používám na auto.Koncovku (poněvadž byla malá) jsem omotal samolep. páskou a utěsnil do hrdla ventilu matrace.Po cca 15minutách, kdy jsem měl nafouknutou asi čtvrtinu matrace jsem to vzdal!

hafhaf*
hodnocení

0x

cca 2 cm? - no, chtělo by to přesnější údaj;

já jsem si (za pár pětek) nedávno koupil takový to šlapadlo - měch (želvu), kde jsou dvě redukce - to větší nastrkávátko má průměr cca od 1,75 do 1,8 cm (a je dlouhý 2 cm), konec hadice (kterej už asi není myšlenej jako strkátko?) má 2,33 - 2,36 cm (a dýlku jen 1,3 cm);

jinak pokoušet se takovej objem nafouknout pumpičkou na pneumatiky je celkem (jak už víte) zoufalost, to chce určitě aspoň šlapadlo typu měch (želva), anebo se možná na to dělá něco speciálního (el. kompresor bych zkusil jenom po zjištění, že to neroztrhne - nastavenej tlak, příp. rychlost nafukování)

hodnocení

Ten doporučenej kompresor nebude asi žádný ďábel,co se výkonu týče,navíc je u něj napsáno, že je určen pro tento výrobek,tak uvidím.

juvla*

Mám ho doma na tu matraci a zcela bez problému ji nafouknu. Akorát musíte rychle uzavřít ventil u matrace.

hodnocení

Kompresorek vyzkoušen, během více než minuty nafouknuto.Uvidíme, jak dlouho bude sloužit, zemi původu netřeba uvádět!

Netřeba... tipuji, že tam mají takovou zeď a ta není zrovna malá, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]